• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra
    A(z) Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra című képet 5100 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítjük a gyerekek fejlődését Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Idén is ezer gyermek számára vitt ajándékot a Mátrix Alapítványi Mikulás Adó 1% felajánlásoddal ÉLETET mentesz! Könyvadományt vittünk intézmények részére Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program Mikulás várás Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Adománycsomagok segítő szervezeteknek Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek