bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra
    A(z) Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra című képet 5728 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszergyűjtés, adományosztás Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Kezdjünk új életet sportdélelõtt Tápióbicskeieknek juttattunk tonnányi ruhát és cipőt Méz, csiperke gomba osztás Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Cipőt osztottunk ingyen, hogy ne lehessen fagyott láb! Gyermekek támogatása Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek