• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra
    A(z) Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra című képet 5302 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Tüzifát osztunk rászorulóknak Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Húsvéti adományok Senkit sem hagyunk öröm és ajándék nélkül! Szemétszedés és gyümölcsosztás :) A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek