adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos!
    A(z) Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! című képet 4635 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Fulókércsen járt a MÁTRIX Mikulás csapat Számítógép Álom Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Élelmiszer adomány osztás Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Adomány osztás Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel! Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek