• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)
    A(z) Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) című képet 5503 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyermekétkeztetés támogtása Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Imike felépülését támogattuk Radiátor adomány A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Számítógép Álom 2012 - kiosztott számítógépek - pillanatkép Báboztunk a Csodafaluban, Ibolyával Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek