adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)
    A(z) Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) című képet 5357 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Adomány a Cigándon élők megsegítésére Kiságyat kapott a babát váró fiatal család Ezer Mikulás csomag készült a nélkülözõ gyerekeknek! Nem hagyunk éhezni! Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Gyógyulás támogatás, szeretetcsoki EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Önkéntes segítők Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek