• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :)
    A(z) Egész évben adományokat osztunk, előtte-és utána is :) című képet 5734 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családi sportprogram Adományosztás Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Mátrixos leves - az éhezés elleni küzdelem fontos! Gyermekkórházak támogatása Segítséget kérő család Tüzelőanyag, faadomány rászorulóknak Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek