• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon
    A(z) Csodafalus gyerekek csoportja a Szegedi Ifjúsági Napokon című képet 2600 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Adományosztás Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Ruhaválogatás, rászorulók támogatása Szeretetalma A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét Jótékonysági Mikulás gyár Ruha adomány Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek