bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására
    A(z) Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására című képet 4673 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság Számítógép adomány az üdvhadseregnek Mikulás adományosztás, segítő rendezvény A Mikulásgyár Mátrixos ajándékokkal gazdagodott Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Az intézmény dolgozói örömmel fogadják a Mátrixos finom adományt Kezdjünk új életet sportdélelõtt Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Élelmiszercsomagokat postáztunk Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Évente tízezernél többször segítünk - köszönet a támogatóinknak!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek