• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát
    A(z) Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát című képet 4603 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• a kis családunk :) Egy rendezvények Király Viktorral Soltiék hûtõt kaptak a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját SZIN 2013 Önkéntes Stáb Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Báboztunk, mesét mondtunk Géposztás településeknek az esélyegyenlõség jegyében Jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás Báboztunk a Csodafaluban Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Segítő adomány, települések támogatása
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek