adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól
    A(z) Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól című képet 4067 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Jótékonysági élelmiszerprogram Élelem osztás, élelmiszer támogatás Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Adományosztás Fedél nélküliek támogatása, takaróosztás Adományosztás a Centerkében a Családsegítők számára A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek