bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal
    A(z) Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal című képet 5194 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyümölcs adomány, családtámogatás Miki-Viki is segített a decemberi adományozási akcióban Húsvéti jótékonyság Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! Gyermekétkeztetési programokat támogatunk Adományozó program intézmények programjainak sikeréhez Jótékonysági élelmiszerprogram Könyvadomány gyerekeknek Könyv adományok - kisÖRDÖGbújta Tündérek Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek