adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal
    A(z) Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal című képet 4774 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrixos csodacsapat - élelmiszercsomagokat készítünk rászorulóknak A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Úton a MÁTIX Mikulás csapat Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Adomány a Cigándon élők megsegítésére Újabb 300 kiló élelmiszert juttattunk a nélkülözõk számára Mátrixos Zöld nap óvodákban Évente gyerekek ezreit segíti és támogatja Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek