adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól
    A(z) Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól című képet 4380 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jó kedvedet el ne hagyd! Önkéntes csapat, méz és gomba osztás Egész évben adomány osztás és gyűjtés a Centerke Adományozó Központban Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Mizo ajándékok a Csodafalu gyerektábor lakóinak Szemétszedés és gyümölcsosztás :) SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Az Adj egy könyvet Karácsonyra programban több ezer könyv gyûlt össze Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek