• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét
    A(z) Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét című képet 4459 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Tűzkár enyhítés Számítógép Álom: Több család egyszerre vette át az ajándék számítógépüket A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Szülés előtt álló anyuka számára juttattunk komplett bababútort Élelmiszerrel támogattuk a Máltai Szeretetszolgálat jótékonysági programját Támogatás, ruhaadomány Könyvek jutalmazáshoz Gyógyulás támogatás, szeretetcsoki Családtámogatás a Centerkében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek