adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét
    A(z) Támogattuk a nehéz helyzetbe került Józsit és testvérét című képet 4402 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Mátrix rendezvénytámogatás Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) A romatelepen élõknek is vittünk ajándékot Önkéntes segítő csapatunk is segített élelmet gyűjteni Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek