• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)
    A(z) Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) című képet 9567 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítettük az 1000 Bringát Afrikának segélyprogramot Adományosztás, település támogatás Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Számítógépet kaptam a Mátrix Közhasznú Alapítványtól Ajándékosztás 2012 Zöldség, gyümölcs, tartós élelmiszer osztás A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! Könyv Nap Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Szemétszedés és gyümölcsosztás :)
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek