bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)
    A(z) Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) című képet 10329 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mikulás csomagok: több, mint 1000 rászorulót ajándékoztunk meg az idén! SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark Adományosztás, támogatás Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Élelmiszer csomag osztás WARC2 tábor pillanatkép - termésbõl alkotás III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem Mikulás a gyerekekkel és a média szakikkal, jótékonyság Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget Gyermekek támogatása
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek