• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)
    A(z) Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) című képet 9862 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Élelmiszer csomag osztás - több az igénylő, mint a csomag 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Takarók osztása nélkülözőknek Étkeztetés támogatása, élelmiszerosztás A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Tábori grill husi Élelmiszert csomagok rászorulóknak A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt Gyermekéhezés helyett gyermekétkeztetés
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek