adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-)
    A(z) Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) című képet 9385 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztás Gomba, zöldség, gyümölcs osztás Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) Jótékonysági Mikulás ajándéka Bábszínház - Mézes Mazsolka Meséi az Önkéntesül(l)ésen Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Gyerekekért báboztunk gyerekeknek Ajándékosztás Önkéntesül(l)és - Önkéntes véradás Köszönjük Sport Placc! A Csibész Alapítvány védencei számára juttattunk könyvadományt A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek