• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is
    A(z) Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is című képet 4869 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Rászoruló gyermekekkel A MOL Motoros Family támogatta alapítványunk segítő munkáját Vannak napok, amikor a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozói központ csúcsra van járatva! Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Tűzkár enyhítés Anyu adományt válogat a Mátrixnál, a picur közben pedig banánt eszik :) Gyermekek támogatása Kórháztámogatás Szeretetcsomag adományok Számítógép Álom Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! A súlyos beteg Dia családja gyógykezeléshez kapott segítséget
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek