• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is
    A(z) Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is című képet 4928 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Önkéntesül(l)és - Segítség az Egészségvédelmi Héten és a másik része Élelmiszer adomány a Segítsütitől Mikulás csomagot oszt a MÁTRIX Mikulás a Szeretet sátorban Mátrix mikulás akcióban a gyermekekért :) Játékokat osztott a Mátrix és a Karitáció - a gyerekek nagy örömére Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Élelmiszer csomagot és Fenyõfát adtunk a legrászorultabb családoknak Plakátok készültek Dia gyógyításának megsegítéséhez
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek