• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára
    A(z) Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára című képet 4566 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A MÁTRIX Alapítvány élelmiszer segélye az egyik óvodába érkezett Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás Árva gyermekeket támogattunk írószerekkel Hajléktalan étkezdébe vittünk élelmiszert Gyermeknap / Családi nap támogatás Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem A MÁTRIX a Gyermekek megmentéséért... Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Mikulás segítők
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek