adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára
    A(z) Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára című képet 4498 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak Mátrix Mikulás - évente ezernél több rászoruló gyermeket ajándékozunk meg! Közösségi játék - Önkéntesül(l)és 2014. programon Ebédeltetés a Csodafaluban, SZIN 2015 Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott IPA HU-SSR: WARC2: kézmûves alkotó mûhely Idősek adventi támogatása Mesedoktorok a Mikulás idején sem tétlenkedtek Élelmiszerosztás, önkéntesek Gyermekétkeztetés, SZIN 2015, Csodafalu gyermektábor Mesedoktorok, meseterápia A támogató Mikulás segítő intézményekbe is ellátogatott
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek