• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára
    A(z) Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára című képet 4657 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági Mikulás ajándéka Idősek kirándulását segítettük WARC 2011 - számítógéposztás szerbiai településeknek A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás Adományok Ózdra - adventi adományok Mátrix örömszerző programokat szervez Radiátor adomány Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek