adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 5439 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Centerke Adományozó Központ - adományátadás 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Pszichiátriai betegek támogatása Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Szemétszedés és gyümölcsosztás :) Összedõlt ház Felsõzsolcán Számítógép Álom 2012: én is kaptam gépet a Mátrix Alapítványtól lányaim Adomány könyvek - együtt gyűjtöttük! Támogatás nagycsaládosoknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek