• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 5176 alkalommal tekintették meg.
    Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Idősek adventi támogatása Nővéreket, ápolókat, orvosokat is megajándékoztunk Szegénység elleni küzdelmünk - élelmezést támogatunk! Idősek kirándulását segítettük Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Jótékonysági Mikulás Gyümölcsosztás, élelemosztás családtámogatás A Karitáció adománya a Centerke támogatottjai részére Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Egy - egy adományosztáskor ilyen az utcakép
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek