• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 6412 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Ajándékosztás rászorulók számára Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket Szegedi Vizimentőkkel, SZIN 2015, Csodafalu Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) Könyvek jutalmazáshoz Élelmiszercsomag a Dudás családnak Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Kedvezményesen kaptunk írószereket, irodaszereket Jót tenni jó, jótékonysági Mikulás adományok
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek