• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 5583 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Adomány szállítmány Ózdi rászorulóknak Mosógépet kapott a négygyermekes család Mátrix Kórházi Adományozás Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Könyvadományok Adomány átadás a Centerkébe - köszönjük! Mátrix ruhaválogató - évente többezer adomány kerül kiosztásra Gyermekvédelem - hogy mosoly születhessen! Dzseki gyógyulását támogattuk Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek