• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 5746 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adományosztás Adomány osztás Dzsekit támogattuk Ugrálóvár a Csodafaluban Adomány osztás a Centerkében WARC2 Alkotó tér - Sziget 2012. Cipő adomány - hogy ne lehessen fagyott láb! Védõnõi napok 2010. Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Citerát kapott Renátó Élelmiszer adomány gyűjtés - segített kicsi és nagy is Fél tucat óvodában és bölcsõdében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek