bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! című képet 6465 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Szeretetcsoki rakomány Könyv Nap Ceruza, toll, festék nagycsaládosoknak Ételosztás, családok támogatása Gyermekruha adomány Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata Számítógép átadás (Számítógép Álom 2012) Ajándékosztás rászorulók számára Dzsekit támogattuk Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat Iskolatáska, írószer adomány családtámogatás A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek