• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
    A(z) Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem című képet 7068 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Bálabontás - ruhaosztás elõtti pillanatok Kupakot gyűjtöttek a Mátrixos Önkéntesek, az agysorvadásos Dia kezelésének támogatásához Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Centerke Adományozó Központ Nyomorban élõk számára adományoztunk Jótékonysági Mikulás Önkéntesül(l)és közösségi találkozó Oláh Gergővel :) Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Számítógép Álom 2013 - gépösszeállító csapat Iskolatáska, írószer adomány családtámogatás Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Futóversenyen a Szeretetcsoki.hu
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek