adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem
    A(z) Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem című képet 6894 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Mikulás - évente 1000 ajándékcsomagot osztunk ki rászoruló gyermekeknek Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Centerke - sokan a ruhaválogatóból öltözködnek! Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Fogkrémet és fogkefét kaptak rászorulók Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Családok támogatása Önkéntesül(l))és A MÁTRIX Alapítvány Mikulása a Dóm téren Kutyákkal barátkoztatjuk a gyerkõcöket - élménypedagógia, szocializáció, környezettudatosság
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek