bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! című képet 5700 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ruha és cipő adomány rászorulóknak Mátrix Közhasznú Alapítvány önkéntes gyémántjaink Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Gyermekétkeztetés, élelmiszerosztás Csoki adomány Báboztunk, mesét mondtunk Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba Ajándékosztás 2012 Egy kis hagyomány õrzés a Hídi Vásáron Sikeres volt a Zöld játszóház a természet védelméért Adományozás a Centerkébe Kamerákat adtunk a D2 ifjúsági fejlesztő klubnak
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek