• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni!

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! című képet 5249 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix rendezvénytámogatás Mátrix Alapítvány adományok - örömszerzés Gyermekruha adomány Ceruza, toll, festék nagycsaládosoknak Önkéntesül(l)és - Kézműveskedjünk együtt! Angyalokkal az angyalok :-) Élelmiszer adományok Élelmiszer csomagok nélkülözőknek Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban Adomány érkezett  a Centerke Adományozó Központba Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek