adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 8047 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Gyümölcsosztás, cseresznyeosztás Adományosztás, adománycsomag, centerke Segítjük a gyerekek fejlődését Szeretetcsomag adományok Ajándékosztás - Mikuláscsomag ezer gyermeknek Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Véradáson az Önkéntesül(l)és Csapata Élelemosztás: 2013-01-24-én 350 családnak és egyénnek osztottunk tartós élelmiszert Gyümölcsöt és zöldség fontos vitaminforrásai a családoknak Levegõtisztító került támogatónk révén Patrikhoz
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek