• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 7883 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelmiszer adományok Közös torna a Csodafaluban, SZIN 2015 Könyvadományt vittünk intézmények részére Mikulásunk tiszteletére az ózdi gyerekek által szervezett előadás Akik segítséget kérek Alapítványunk támogatja a Karitációs Bohócdokik betegségelûzõ csapatát a család egyik része Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Célba ért egy ajándékcsomag Gyógyító könyveket küldtünk gyermekkórházaknak Akkor jó a világ, ha jó benne gyereknek lenni. Támogatjuk a nélkülözőket! Mesedoktor program a kórházakban
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek