bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 8524 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Adomány osztás a Centerkében SZIN 2015, Csodafalu, vidámpark, dodgem Mikulást segítő Önkéntesek A Mátrix Munkaruha Raktár munkába visszakerülõ rászorulókat segít munkaruhához jutni! Önkéntesek dolgoztak a Mátrix Sterilház kertjének szépítésén Önkéntes segítők Családtámogatás Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe Vízosztás Adományosztáson Családok támogatása
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek