adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 7966 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Mesedoktorok jótékonykodtak a könyvtárban Számítógép Álom 2013 - gépátadáson Örömhír a rászorulóknak: megteltek adományokkal a kosarak Babakocsi adomány Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Önkéntesek Babaágy adomány, családtámogatás Egy szobányi ruha adományt vitt a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Összedõlt ház Felsõzsolcán Ruha és cipő adomány rászorulóknak
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek