• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 8216 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2013 Önkéntes Arcok a család egyik része A Mátrix Mikulás ezer hátrányos helyzetû gyermek számára adott csomagot! Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Élelmiszercsomag a Dudás családnak Jókedv, gyorsabb gyógyulás Könyvek jutalmazáshoz Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Önkéntes csapat, élelmiszer adományok Centerke Adományozó Központ Mátrixos ajándékcsomagok gyermekprogram résztvevőinek támogatására
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek