bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 8423 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix Adománygyûjtõ Pont - ahol jó adni és életmentõ kapni Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk Csapatunk - Élelmiszerbank 2014-es gyűjtés Patrik a tüdõbeteg kisfiú is élvezheti az ünnepeket! Mátrix Kórházi Adományozás A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente ezernyi pár cipővel segíti a rászorulók túlélését Mesedoktorok, meseolvasás gyermekkórházban Élelmiszert csomagok rászorulóknak Városi gyerekek a paraszt-gazdaságban - parasztebéddel A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Mikulás adományosztás ezer gyermeknek Ajándékosztás Ózdon, Mikulás, adományosztás
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek