• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik!

dkny  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Családok kapnak számítógépet, rászoruló gyerekek szórakozáshoz, tanuláshoz nagy hasznát veszik! című képet 8157 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Mátrix - Centerke Adományozó Központ nadrágkollekció :) Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Szeretetcsomag adományok Sárközi Szabolcsot, az orral festő fiút élelmiszerrel támogattuk Adományosztás intézményeknek, könyvtáraknak Családosok támogatása tartós élelmiszerrel Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket A vörösre festett ház... Segítjük a gyerekek fejlődését Vitaminosztás, támogatás Terecske és Ózd környékén is támogattuk a rászorulókat a család egyik része
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek