bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat)
    A(z) Fulókércsre vittünk adományt (ruhát, cipõt, játékokat) című képet 4559 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• SZIN 2013 Önkéntes Stáb Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban Élelmiszer osztás A Mátrix Alapítvány segíti más szervezetek, köztük az állatvédõk sikerességét is Nagycsaládos anyuka kapott élelmiszer csomagot Ibolya és Mazsolkáék a mesekastélyban :) Sok - sok intézmény is kapott az ünnepi ajándékokból Adományt kapott a Mikulás, melyet a gyerekeknek vitt tovább Önkéntesül(l)és - Arcfestés Élelmiszer adomány gyűjtés - Élelmiszerbank adományozó program SZIN 2013 Önkéntes Arcok A Vöröskeresztet támogattuk fertõtlenítõszerekkel, melyet a szervezet az árvízi védekezéskor használ fel!
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek