• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
    A(z) Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak című képet 3509 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógépet kaptak gyerekek - Számítógép Álom 2012 Dia a mozgássérült babakocsijában kényelmesebben szállítható - köszönjük a támogatók segítségét! Nyomtató adomány Élelmiszer gyűjtés ételosztáshoz Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Arcokat festettünk a hátrányos helyzetű gyerekek szervezett táborbban Adományok Ózdra - adventi adományok Élelmiszer adomány Tehetségek támogatása Adomány osztás a Centerkében Számítógép adomány az üdvhadseregnek Ajándék csomagolás a Mátrix Alapítvány adományozói programjában
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek