• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
    A(z) Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak című képet 3419 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Naturtex-SZTE-Szedeák kosárlabda csapat jótékonysági adománya A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Rászorulók élelmezését segítettük - harc az éhezés ellen Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Vízosztás Sziget 2015 - ÉlőBolygó flashmob és rekord Élelmiszergyűjtés, adományosztás Tanszer adományok Adományosztás Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Gyermekek támogatása Mesedoktor Mozgalom - könyvgyűjtés kórházak gyermekosztályainak!
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek