adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
    A(z) Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak című képet 3289 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülözõ gyermekek és családjaik számára osztunk élelmet Gyermeknapi adomány nélkülöző gyerekeknek Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Ünnepi ajándékcsomagokat készítettünk SZIN 2015, Csodafalu, táborozó gyerekekkel Lakossági adomány érkezett a Centerkébe A MÁTRIX Alapítvány is segíti az FLP-t (Fiatalok Lendületben Programot) 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz Adományosztás Mesedoktor: magzat, gyermek és felnőtt terápia Mesedoktor program a kórházakban A Mátrix Centerke Adomány Központban minden pillanatban zajlik a támogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek