• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
    A(z) Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak című képet 3200 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Az összegyûjtött élelmiszerek A kicsik ünnepi hangulatban várták a MÁTRIX Mikulást Élelem osztás, élelmiszer támogatás Mátrix Mikulás és a Krampuszok a gyermekekért dolgoztak :) A Centerke Adományozó Központ évente tízezerszer segíti a lakosságot Rászoruló Családokat támogatunk - egy pohár leves olykor életmentõ! Szemétszedés és gyümölcsosztás :) SZIN 2013 Önkéntes Arcok Élelmiszer osztás, jótékonyság Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott Mikulás, Krampuszok, Mátrixos ajándékosztás Adventi ajándékozás pillanatai - ezer gyermek számára vittünk ajándkokat
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek