• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak
    A(z) Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak című képet 3663 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A vörösiszap súlytotta Kolontáron is segített a MÁTRIX Alapítvány Nagykovácsi Kispatak Óvoda adománya Ajándék gyerekeknek Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány Jótékonysági Mikulás Véradó állomáson önkéntesen adtuk vérünket! Projektort adományoztunk az üllési kultúrháznak - önkéntesül(l)és Segélyszállítmányt vitt a MÁTRIX Alapítvány a vörösiszap súlytotta térségbe III. Szegedi Védõnõi Napok a MÁTRIX Alapítvány támogatásával A szegedi Dóm Téri Advent Mikulás Ünnepségén nyolcszáz család csemetéje számára osztottunk ajándékcsomagot Gyermekek százai kaptak ajándékot, családtámogatás
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek