bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) című képet 4838 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Kórházi mesedoktor vizit Élelmiszer adomány a Segítsütitől Ruha, cipő adomány érkezik rászorulóknak - Centerke Adományozó Központ Adományosztó csapat Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Adomány csomag Könyv Nap Mesedoktor mesekönyvek gyermek kórházaknak Sárközi Szabolcs izomsorvadással él, szájjal festi képeit Ezer jótékonysági Mikulás csomaghoz vásároltunk élelmiszert Gyógyulj Dia - pillanatkép az agysorvadásos piciről Családok százait segítettük élelmiszerhez - étkeztetést támogattunk
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek