• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) című képet 4560 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A Mátrix Mikulás évente többezer ajándék szétosztása révén segíti a lakosságot Bográcsos élelmiszerosztás, étkeztetés Szeretet csoki támogatás Mátrix Alapítványi segélyszállítmány rászorulóknak Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Vitaminosztás, települések támogatása Teherautónyi adomány a Mátrixtól rászorulók részére Adó 1% támogatásával a gyermekek megmentésében vehet részt Adományosztáson A kirekesztettség és a szegénység ellen élelemosztással harcolunk Patrikot, a nyílt gerinccel született kisfiút segítette a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek