adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) című képet 4311 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítséget kérő család Mátrix Adventi Szeretetcsomagokat postáztunk országszerte! Gyermekek támogatása Játék - ajándék felajánlások a nélkülöző gyerekek számára Jótékonysági kupakgyűjtést támogattunk, a segítőknek hálás köszönet! Ruha, és élelmiszerszállítmány érkezett a Sajó vidékére Köszönjük az adományt - évente tízezernél többször tudunk az összefogás révén segíteni! A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Élelmiszerosztást tartottunk, nagy volt az érdeklődés Gyógyító Mesedoktorok - meseolvasás kórházak gyermekosztályain - mesedoktor.hu Jótékonysági kupakgyűjtés révén segítjük a rászorulók helyzetének javítását Idén is ezer Mikuláscsomaggal örvendeztetjük meg a nélkülöző gyerekeket
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek