• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) című képet 4244 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Élelemosztás, gyümölcsosztás, családtámogatás Mátrix adományozás Jó kedvedet el ne hagyd! a család egyik része 500 kiló élelem kerül a Mátrix Élelmiszer Segély programba Több mint 100 gyerek kapott számítógépet a Számítógép Álom 2010 programban SZIN 2015, Csodafalu, megvendégelt gyerekek Szabolcs izomsorvadásban szenved - orral festi csodaszép képeit Családoknak küldtünk karácsonyi csomagot Önkéntesül(l)és - Arcfestés Adományosztó csapat Kígyózó sorok a Mátrixos ajándékcsomagokért
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek