• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :)

matrix  felhasználónk feltöltése.
    A(z) Köszönjük a Mátrix Közhasznú Alapítvány Centerke Adományosztó Központnak a kabátot :) című képet 4387 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Számítógépek osztás elõtt - települések intézményeit támogatta a MÁTRIX A Mátrix Alapítvány adománya a Mikulás Gyárba Számítógép adomány az üdvhadseregnek Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Karácsonyi csomagok Ózdi 220 gyermek kapott ajándékot a Mátrix Mikulástól A hátrányos helyzetû Fulókércs gyermekeit is megajándékozta a MÁTRIX Mikulás Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban Szappant és fertõtlenítõszereket vittünk a klinikákra Babakocsi adomány Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek