adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata
    A(z) Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata című képet 3662 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Adomány osztás Támogatottjaink is kóstolhattak a város tortájából :) Kórházi mosoly, mesedoktorokkal Mesedoktorok és bohócdoktorok közösen Ruhaadományt vittünk a hajléktalan szállóba Kabátosztás - az új - meleg gúnya fagyás ellen életmentõ - 500 rászoruló kapott kabátot (plusz kesztyût, sálat, sapkát!, overált) Családok támogatása Lakossági adomány érkezett a Centerkébe Számítógép adományt vittünk a gyermekmentő tanodába Imike felépülését támogattuk A szõrme ellenes kampányban partnerünk volt az ORPHEUS Állatvédõ Egyesület Előadássorozat gyerekeknek
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek