bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata
    A(z) Felsorakozott a Mátrix Közhasznú Alapítvány gyermekétkeztetési csapata című képet 4053 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Karácsonyi csomagok Gomba, zöldség, gyümölcs osztás Magyar Vöröskereszt, Mikulásgyár támogatása Zsíros kenyér - jótékonysági élelmiszerosztás Könyvadomány gyerekeknek Élelmiszercsomag osztás rászorulóknak A Mátrix Steril Ház életmentõ kezelésen átesett gyerekek gyógyulását segíti elõ Élelmiszerosztás, önkéntesek Mikulás adományosztás, segítő rendezvény Az IT Services Hungary adománya a Centerke Adományozó Központnak Bébiételt hoztak gyerekeknek a gyerekek Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek