bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott
    A(z) Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott című képet 4993 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Ajándékválogató a Mátrix adományozói programjában Adomány nagycsaládosoknak Ruha adományok, adományosztás nélkülözőknek Imike támogatása EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Kollégisták támogatták Dia kupakgyűjtését Tartós élelmiszer és ajándék osztás a Mátrix Alapítványnál A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Élményterápia Mézes Mazsolkával Centerke Adományozó Központ Élelmiszerosztós alapítványi önkéntes csapat Az árvízi védekezésben is részt vett a MÁTRIX Alapítvány
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek