adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott
    A(z) Mátrix mikulás - intézményekbe is ellátogatott és ajándékozott című képet 4517 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Nélkülöző gyermekeket támogatunk Mátrix Alapítvány - Mesedoktor Csapat adventi jótékonykodása Mátrix élelmiszerosztás és szegénység elleni küzdelem Csodafalus gyerekekkel a Szegedi Ifjúsági Napokon Mesedoktorok, könyvgyűjtő csapat Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk A MÁTRIX a Családok támogatója - Zolika a Centerkében Rászoruló nagycsaládosokat támogattunk Családtámogatás, élelmiszerosztás Ruha leadás a Centerke Adományozó Központba A Mátrix Alapítvány adománya a Mikulás Gyárba Tüzelõanyag osztás 2012/2013
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek