bohócdoktor vizit szja 1%
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre
    A(z) Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre című képet 2970 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• A rászoruló, de tehetséges fiataloknak segítettünk számítógéphez jutni! Dia agysorvadással küszködik, támogatjuk Cipőosztás - évente tízezernél többször segítünk! Mátrix és a LEGO baba Fertõtlenítõszert vitt a MÁTRIX Alapítvány a nõi klinikára Immunerősítő vitamint vittünk a bohócdoktorokkal Önkéntesek Nélkülöző gyerekeket limuzinoztatott meg a Mátrix Mikulása, a viplimuzin.hu nagylelkű támogatásnak köszönhetően Ezer jótékonysági Mikulás csomag kiosztás gyerekeknek Gyermek étkeztetés - évente tízezernél többször segítünk! Ajándékosztás rászorulók számára Adományok a Centerkébe, Kopaj 2016
  • bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek