• Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre

matrix  felhasználónk feltöltése.
    Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre
    A(z) Adományt adtunk családosokat segítő csoportnak Öcsödre című képet 2608 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Segítünk a rászorulókon, hogy majd õk is segíteni tudjanak másoknak :-) Élelmiszercsomagokat postáztunk Mátrix és a LEGO baba Tündéri Gyerekek készítették a Mátrix és a Karitáció jótékonysági fenyõfájára a díszeket! Patrikot, a tüdõ fibrózisban szenvedõ kisfiút (és családját) segítjük Imike felépülését támogattuk Közösségépítés az Önkéntesül(l)és Gyerekkarácsonyon EU-s élelmiszerrel segítettük a rászorulókat a Centerkében Teherautónyi adomány rászorulókat támogató közösségnek Ezrek számára juttatunk ajándékot az adventi idõszakban is Adományozó Mátrix Csapat Robika súlyos beteg - a Mátrix Alapítvány részt vesz a család megsegítésében
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek