adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • Galéria » Mátrix Közhasznú Alapítvány Programjai » Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban

dkny  felhasználónk feltöltése.
    Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban
    A(z) Mikulás Ünnepség sokszáz családdal a Szeretet Sátorban című képet 4676 alkalommal tekintették meg.
  • Hozzászólások ()

• Ajánlott képeink

• Önkéntes csapat Megy a vonat... a Mátrix Mikulással Centerke osztó központ - ruhaosztás rászorulóknak Támogattuk az emlékhelyen a Magyarságért megtartott összejövetelt Adomány a Cigándon élők megsegítésére Vitaminnapot tartottunk ovis gyerekeknek Támogatás nagycsaládosoknak Bajban lévõ 17 család által lakott otthont támogattunk élelmiszerrel, játékkal Ruhaosztás a Mátrix Alapítvány Centerke Adományozó Központjában Mátrix adományozás Mátrix (WARC2) képalkotást tanító asztal 220 kiló szaloncukor került 2013 advent idején a rászorulókhoz
  • adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!

• további képek