2024.04.26. - Ervin
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Bohócdoktorok adó 1%

Részese lehet a gyermekmentő bohócdoktorok támogató programjának segítőként, adó egy százalék felajánlással. Adóbevalláskor, május 20-ig az eSzja rendszerben 3 perc alatt beküldheti adóbevallásához tartozó adó 1% felajánló űrlapot.

Adó 1% gyermekmentésre

A gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális segítő tevékenységünk támogatásával életeket ment! Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató közhasznú szervezet ha kell nagybeteg picik gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, faültetést vezet, ifjúsági klubokat üzemeltet, tehetségeket pártol. Az alapítvány fontos tevékenysége segíteni a társadalom fenntartható fejlődését, a családok boldogulását, a környezetünk védelmét, az egészségessé válást, a gyógyulást.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány becses támogatói, partnerei

A Mátrix Közhasznú Alapítvány 2003 óta évi tizenötezernél többször segít. A gyermekmentő, egészségvédelmi, szociális, kulturális tevékenységünk támogatásával segítőink részt vesznek az olykor életmentő tevékenységekben. Betegeket, elesetteket, bajban lévőket, halmozottan rászorulókat támogató csapatunk ha kell beteg gyerekek gyógyításában segédkezik, élelmiszert oszt, eszközöket adományoz, táborozókat támogat, élményt teremt, ifjúságot segít, tehetségeket támogat, bohócdoktor vizitet tart , vagy éppen mesedoktorkodik. Az alapítvány normatív támogatástól mentes, fontos feladatokat old meg. Minden segítő - támogató felajánlását köszönettel fogadunk.

Jótettek szülik a hősöket - gyermekmentés támogatása

Gyermekmentés, családvédelem, bohócdoktorok, jótevők támogatása fontos. A hősök nem születnek, hanem élettetteik által válnak hőssé. Ehhez elég a kicsi, de jó cselekedet - mert a tett nagyságát nem az méri, aki adja, hanem az, aki kapja. Köszönjük, hogy a Daibau támogatja a gyermekvédelmi, családtámogató programokat!

1+1%-os rendelkezés, adó egy százalék felajánlással segítsen

Idén is lehet rendelkezni a személyi jövedelemadó 1+1%-áról legkésőbb május 20-áig, az szja-bevallástól függetlenül is. Adó egy százalékával úgy segíthet, hogy az közben nem kerül semmibe sem. Mosolyt varázsolunk, egészséget segítünk, közösen!

Vállalati társadalmi felelősségvállalás

Segítsünk közösen - fontos a Vállalati társadalmi felelősségvállalás! Az ünnepek előtt a sok cég és közösség közül pl. a Minero IT Hungary Kft. látogatta meg a Centerke Adományozó Központot . Összefogtak a dolgozók, játékokkal, ruhákkal, sok - sok élelmiszerrel segítették a jótékonysági központ támogatottjait, időseket, kisgyermekes családokat, egyedül élőket. Így, közösen tehetjük jobbá a világot. Hálásan köszönjük!

Homlokpuszi valójában

Kaptál valakitől már homlokpuszit? Gondoltál arra, hogy milyen jelentősége lehet, és mennyire romantikus ez a puszi? Tudod mi a jelentősége a homlokpuszinak? Jól gondold meg, hogy kinek adsz ilyet! Sokszor lehet látni friss esküvői képeken, amin a menyasszony homlokon puszilja a vőlegényt, vagy fordítva. Bár kissé furán mutat egy szerelmes képen a homlokpuszi, de sok mindenről árulkodik is. Ha valaki homlokon csókol, olyan, mintha a harmadik szemed csókolta volna meg, éppen ezért ez egy igen különleges kapcsolat jele. Most megtudhatod, hogy milyen jelentősége is van tulajdonképp a homlokpuszinak.

Étel adomány: rászorulók támogatása, szeretetláda, étel adomány

Ne dobd a szemétbe: egy megmaradt fél adag főtt étel valakinek a túlélést jelentheti. Egy szikkadt zsömle valakinek már szemét, másnak pedig a reggelit jelenti. Ünnepek idején dőzsöl a lakosság, ilyenkor különösen nagy az élelmiszerpazarlás, de kis odafigyeléssel ez megelőzhető, sőt, rengeteg rászoruló asztalára varázsolhatunk reggelit, ebédet és vacsorát. Látogassuk meg a rászoruló szomszédokat, kopogjunk be hozzájuk bátran. Adjuk oda szeretettel azt az ételt, ami nekik még jól jön. Szeretetláda a nagyvárosokban segíti a rászorulókat, de egyre többet hallani visszaélésekről. Figyeljünk oda, mert dézsmálják a szeretet ládákat.

A 8 gyermekes Fedor család lakhatási támogatása

8 kisgyermekes család lakhatása került veszélybe, támogató SMS kampánnyal segít a család megsegítéséért a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A cél: a 8 gyermekes család lakhatásának biztonsága! A közösségi oldalakon szerzett az alapítvány tudomást a méltatlan helyzetről, ami a 8 gyermekes Fedor családot fenyegeti: lakhatási problémáik vannak, pusztán azért, mert 8 gyermeket nevelnek. A mostani albérletből menniük kell, sok főbérlő nem adja ki a lakást, mert attól félnek, hogy a gyerekek lelakják az ingatlant.

bohócdoktor vizit szja 1%