2024.07.14. - Örs, Stella

Jótékonysági Csokigyűjtés Veled! Szeretetcsoki 2023

Jótékonysági Csokigyűjtés Veled! Szeretetcsoki 2023
Jótékonysági Csokigyűjtés Veled! Szeretetcsoki 2023Jótékonysági csokigyűjtésre hívjuk az iskolásokat, óvodásokat, cégeket, magánszemélyeket, mindenkit, akik az ünnepek idején szeretnének segíteni beteg gyermekek és rászoruló családok életén. Segítsünk KÖZÖSEN! A Szeretetcsoki segít Veled!

Csokit gyűjtünk, Csatlakozz! A cél, hogy segítsük a kórházakban lábadozó beteg gyermekek gyógyulását, illetve a szegénységben élő kisgyermekeket.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Csoki gyűjtés, jótékonysági Szeretetcsoki, gyermekek számára okozunk örömöt, együtt Veled!

Csoki gyűjtés, jótékonysági Szeretetcsoki! Egy tábla csoki a beteg gyerekekért, csokigyűjtés, alapítványi támogatás, együtt csodákra vagyunk képesek!

Egy tábla csoki a beteg gyermekekért, csokigyűjtés veled!

Most még fontosabb, hogy SEGÍTSÜNK! Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány bohócdoktorai, mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok 'Szeretetcsoki' csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok, kollektívák összefogásával! Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai - bohócdoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak. Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok, cégek dolgozói részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok 'Szeretetcsoki' csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Csokigyűjtés felhívás nyomtatható plakátja, illetve az összesítő adatlap sablon letölthető: IDE KATTINTVA

Csokigyűjtés, Szeretetcsokibohócdoktor vizit szja 1%