2024.03.19. - József, Bánk

A 8 gyermekes Fedor család lakhatási támogatása

A 8 gyermekes Fedor család lakhatási támogatása8 kisgyermekes család lakhatása került veszélybe, támogató SMS kampánnyal segít a család megsegítéséért a Mátrix Közhasznú Alapítvány. A cél: a 8 gyermekes család lakhatásának biztonsága! A közösségi oldalakon szerzett az alapítvány tudomást a méltatlan helyzetről, ami a 8 gyermekes Fedor családot fenyegeti: lakhatási problémáik vannak, pusztán azért, mert 8 gyermeket nevelnek. A mostani albérletből menniük kell, sok főbérlő nem adja ki a lakást, mert attól félnek, hogy a gyerekek lelakják az ingatlant.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A 8 gyermekes Fedor család megérdemli a támogatás - családvédelem, gyermekvédelem

Segíts Te is! A Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldd a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 250 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára! T-Home, T-Mobile, Telenor, Vodafone, Invitel hálózatából érhető el. Köszönjük!
Csatlakozás a segítőkhöz: www.facebook.com/matrix.alapitvany

Fedor János, édesapa:
"Hogy mi jár most a fejemben? Az, hogy jött, mint derült égből a villámcsapás... Az, hogy mindenre gondoltam, csak arra nem, hogy ebbe a helyzetbe fogunk kerülni 8 csodálatos gyerekkel, kicsit több, mint 2 héttel az iskola- és óvoda kezdés előtt. Ugyanis a július végén lejáró budapesti albérleti házunkat éppen szerda este mondta fel a tulajdonos, annak ellenére, hogy korábban végig arra tett utalásokat és ajánlatot, hogy maradhatunk továbbra is a bérleményben. Hála Istennek nem bérleti- és rezsitartozás miatt mondtak fel, hanem családi okokra hivatkozva! Pedig az elmúlt 2 év alatt nem kevés pénzt fizettünk a házra! A kiköltözésünk időpontja szeptember 30-a. Azonban a gyerekek biztonsága és nyugodt iskolakezdése és tanulása miatt minél hamarabb meg kell, hogy találjuk a végleges megoldást erre az előre nem látott helyzetre! Még 1 évet terveztünk albérletben, mert már meg van az elképzelésünk a jövőre nézve saját ingatlan vásárlására. De ezt most még nem tudjuk megvalósítani, több ok miatt sem! Bárminemű megoldás érdekel minket, aki(k) egy csodálatos, 8 gyermekes keresztény családot szívesen látnak 1 éves időintervallumra, s ezért 200.000 Ft-ot tudunk havonta biztonságosan kifizetni! Elsősorban a XVII. kerület, Pécel, Maglód, Ecser, Vecsés, Kerepes, Fót, Gyömrő, Kistarcsa, Csömör területe érdekel minket! Csak is különálló családi házban gondolkodunk, lakásban nem!
Azért, hogy az 5 iskolás és 3 óvodás gyermeket ne kelljen kimozdítani jelenlegi közegükből!
Drága, kedves barátaink, ismerősök, ismeretlenek és a többiek! Kérlek keressetek vagy írjatok, ha van bárminemű ötletetek erre a váratlan helyzetre!
Fedor János és népes családja"
bohócdoktor vizit szja 1%