rss
adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
 • Jó bizonyítványért számítógép jár 2006! - pályázati eredmények

 • Nyertek, gratulálunk a (2006-ban indult) számítógéphez jutást segítõ támogatói programra 1500 kérvény érkezett. Jelen akciónk keretein belül 100 számítógép kiosztására volt lehetõség. Bízunk benne, hogy a program folytatódhat, és a késõbbiekben másokat is számítógéphez juthatunk.

  A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a TOP Egyesület gratulál a nyerteseknek. Akik nem nyertek, azoknak pedig kitartást kívánunk, bízva abban, hogy elõbb - utóbb lesz számítógép a házban.

  Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!

  A számítógépekrõl: használt, de még sokáig használható, Pentium I-IV közötti felszereltségû, monitorral ellátott konfigurációk. Az összeállított hardver és szoftver ideális tanulásra, és az informatikai vonalon való fejlõdésre.

  Bács-Kiskun megye:
  Sasvári Alexandra,
  Rafael Mercédesz Rebeka,
  Kis-Szabó Mónika,
  Rezes Zoltán,
  Szabó Sándor,

  Baranya megye:
  Orsós Csilla,
  Jónás Boglárka,
  Kis-Antal Szilvia,
  Boldis Gábor,
  Tóth András,

  Békés megye:
  Szilágyi Gréta,
  Varga Márton,
  Szabó Anikó,
  Dézsi Balázs,
  Várady Szabolcs,
  Dózsa Máté,

  Borsod-Abaúj Zemplén megye:
  Péter János,
  Pásztor Nikoletta,
  Borbély Anikó,
  Tóth János,
  Varga József

  Csongrád megye:
  Farkas Borbála,
  Szolnoki Eszter Emma,
  Kis Anita,
  Szabó Gábor,
  Szántó Anikó,
  Tóth Anikó,

  Fejér megye:
  Hajdú Erika,
  Gulyás Norbert,
  Szabó Anita Hermina,
  Bereg Zsófia,
  Kocsis Cintia,

  Gyõr-Moson Sopron megye:
  Kéry Zoltán,
  Juhász Mónika,
  Bérces Anikó,
  Bakó Krisztina,
  Nagypál Orsolya,

  Hajdú Bihar megye:
  Juhász Krisztián,
  Nagykárpás Ilona,
  Pálóczi Brigitta,
  Papp Attila,
  Kis Andrea,

  Heves megye:
  Lengyel Ágnes,
  Tóth Ágnes,
  Szabó Antal,
  Papp Ágota,
  Borbíró Enikõ,

  Jász-Nagykun-Szolnok megye:
  Turó Csilla,
  Császár Melinda,
  Bóka Attila,
  Bayer Edit,
  Balogh Bernadett,

  Komárom-Eszergom megye:
  Kozma Zoltán,
  Déri György,
  Juhász Zsolt,
  Jernei István,
  Kocsis Anikó,
  Dózsa Melinda,

  Nógrád megye:
  Kis Bernát,
  Mihály Edit Klaudia,
  Antal Csaba,
  Berki Viktória,
  Török Dániel,

  Pest megye:
  Kalapos Gabriella,
  Pintér Szilvia,
  Nagy Anikó,
  Sztahó Emese,
  Mikes Alexandra,

  Somogy megye:
  Orsós Éva,
  Szántó Gyöngyi,
  Kreschka Dániel,
  Mátrai Andrea,
  Juhász László,

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:
  Szántó Bernadett,
  Bíró Szilvia,
  Kuzman Zoltán,
  Rozsi Anikó,
  Pálinkó András,

  Tolna megye:
  Csonka Tamás,
  Sztojka Mónika,
  Anda Eszter,
  Kovács Márk,
  Antal Éva,
  Botos Kornél,

  Vas megye:
  Csécsi Nikolett,
  Kalapos Anna,
  Ménes Dorottya,
  Forgács Dávid,
  Kovács Zsuzsanna,

  Veszprém megye:
  Déri András,
  Végvári Szabolcs,
  Forró Szilvia,
  Imre Zoltán,
  Kiss Regina,

  Zala megye:
  Hegyközi Zalán,
  Kisistók István,
  Varga Barbara,
  Török Anita,
  Bíró Ilona,
  Kiss Péter Tamás,

  Gratulálunk! A pályázat nyerteseit postán is kiértesítettük!

  A nyertesek listájának tekintetében reklomációnak helye nincsen. Várjuk további támogatók, szponzorok jelentkezését.


adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

gyermekmentés, családsegítés, adó egy százalék, 1+1, adó
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Szegedről indult segélyszállítmány a borsodi Cigándra

  Szegedről indult segélyszállítmány a borsodi CigándraNem csak Szeged környékieket támogat a szegedi Centerke. A hét végén a borsodi Cigándra indult Szegedről tonnányi ruha-cipő, mely az ottani hátrányos helyzetű családok számára nyújt segítséget. A segélyszállítmány összeállítására az alapítvány lelkes önkéntesei és a segítő adományozók felajánlásai nélkül nem lett volna mód. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ révén évente tízezernél több rászoruló család, közösség, idős-egyedülálló kap támogatást. A Mátrix az ország különböző részein működő civil szervezetek tevékenységeit is gyakran segíti adományokkal.

 • A Budapesti Nemzetközi Vásár vendége volt a Mátrix

  A Budapesti Nemzetközi Vásár vendége volt a MátrixTolongtak az érdeklődők az információkért és a kiadványokért.

  A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány és az Orpheus Állatvédő Egyesület 2012-ben is meghívást kapott a Hungexpo Zrt. által szervezett BNV-re (Budapesti Nemzetközi Vásárra). A Mátrix a több ezres vendégsereggel ismertetni tudta szociális, egészségvédelmi, élményt adó kulturális és hagyományőrző programjait. A vendégek számára ajándékokat, kiadványokat osztott.

 • Tüzifa beszerzését támogattuk

  Nagyon sok a rászoruló.

  A központi fûtéses, panelházban lakó, elszegényedett családok sem tudják elképzelni, hogy a külterületen élõ, nélkülözõ, teljes szegénységben-és kiszolgáltatottságban lévõ felnõtteknek és csemetéinek milyen nehéz is az élete...

  A kopár, hideg, romos házban élõ, sokgyerekes család által belakott albérleti házat segítettük felfûteni, támogattuk a tûzifa beszerzést-és a házhoz szállítást.

 • Ezernyi kisgyermek Mikulása

  Ezernyi kisgyermek MikulásaNélkülöző és szegény sorban élő gyermekeket támogattunk ajándékcsomagokhoz és élményekhez. Hátrányos helyzetű családokat támogattunk Mikulás csomagokkal. A Mátrix Közhasznú Alapítvány idén 1200 nehéz sorsú, rossz anyagi helyzetben lévő család gyermekét támogatta advent idején Mikulás csomaggal. Támogattuk ezen felül a tehetséges gyerekeket (jó tanulókat, sportolókat), nekik intézményeken keresztül tartottunk Mikulást. Közös erővel juthatunk előrébb a szeretet és esélyegyenlőség jegyében. egyre több támogató tagunk, együttműködő partnerünk, önkéntesünk van, köszönjük szépen mindenkinek, aki részt vett velünk a jóban!

 • Leégett iskola felújítását támogattuk

  Leégett iskola felújítását támogattukKovászna megye legmagasabb pontján fekvő településen, Kommandón hétfőn délután fél öt körül lobbant lángra az iskola faépülete, a tűzoltók öt órán keresztül küzdöttek a lángok megfékezésével. Az iskola jelentős része (tantermek, számítógépek, könyvek, tanári szoba) a tűz martaléka lett. A Mátrix közhasznú Alapítvány is támogatja az újjáépítést. A Horn Dávid Néprajzi és Természetvédelmi Egyesület számára a szegedi Csemete Egyesületen keresztül juttatott alapítványi támogatásként egy szerényebb összegű adományt.

 • Lélegezni szeretne Dzseki - segítsünk együtt!

  Lélegezni szeretne Dzseki - segítsünk együtt!Dzseki 27 éves, szegedi, fiatal nő, gyermekkora óta a tüdőt érintő, gyógyíthatatlan betegségben, cisztás fibrózisban szenved. Az idő előrehaladtával a tüdőtranszplantáció az egyetlen kiút a bajból, állapota egyre súlyosabb, állandó oxigénmaszk, orvosi kontroll, gyógyszerek szükségesek az életben tartásához. A családja anyagilag egyre rosszabbul bírja az életért folytatott harcot, így a Mátrix Közhasznú Alapítvány célul tűzte ki, hogy a sikeres tüdőtranszpantáció és a gyógyulás segítése érdekében a lakossággal és cégekkel együttműködve támogatja a család helyzetét.

 • Negyven Mosolyka bögrét osztunk szét

  Negyven Mosolyka bögrét osztunk szétMosolyka Kerekesszékkel a világ mára már mozgalmi jelképpé nőtt. Mindenki ismeri a fiatal lány harcát, aki az életért, a gyógyulásért küzd. Mosolykát még 2013-ban támogatta a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány egy kisebb összeggel, melyért cserébe a támogatottunk negyven bögrével lepett meg bennünket. A bögréket természetesen nem tartjuk meg, egyenként osztjuk szét olyan személyeknek, akiknek egyébként sem könnyű, és talán a bögre is segít az erő gyűjtésben... hogy az élete jobbá fordulhasson... hiszen \"Te döntesz\".

 • Gyerekek hajából írtottunk tetveket

  Gyerekek hajából írtottunk tetveketBár a hírek szerint mostanában kevesebbszer van, de évről-évre visszatérő jelenség a fejtetvesség előfordulása a gyermekközösségekben.

  Tetű - serke parazitákat irtottunk olyan gyerekek fejéből, ahol anyagi problémát jelent megvásárolni 2-3 csomag tetűirtó szert (Nittyfor-t).
  Hát őszintén megmondom, hogy nem egyszerű serkéket hajszálakról egyenként lehúzgálni, de nem lehetetlen... a célunkat elértük, a fejtetves gyerekek megtisztultak...

 • Támogattuk az ételbankot!

  Alapítványunk egyre több nélkülözõvel, rászorulóval találkozik. 2005-ben útjára indítottuk saját ételbankunkat, mely az alkalomszerûen megszerzett tartós élelmiszereket és használati tárgyakat osztja ki a rászorulóknak.

  Helyiségeink fenntartása óriási feladat, a rezsi magas, így munkánk nehézkes.

  Most egy országos ételbankot külsõsként támogattunk sok apró konzervvel, melyeket a gyûjtõhelyeiken adtunk le.

 • Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattuk

  Mozgáskorlátozott gyerekek táborozását támogattukA Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola 3. alkalommal támogatta 2013 nyarán a mozgáskorlátozott gyerekek táborozását, akiknek adománygyűjtést is szerveztek. Az egyesület tagjainak 2013. július 22-25. nyári táboroztatásának biztosítására a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány is segítséget nyújtott, mégpedig tartós élelmiszerek (konzervek, húsok, zöldségek, gyümölcsök, üdítő italok) biztosításával. A mozgáskorlátozott gyerekek élményprogramja a támogatások révén vált zökkenő mentesebbé és örömtelivé, így a napi nehézségeket néhány napig mosolygós percek helyettesíthették.

Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!