rss
gyermekmentés támogatása
 • Jó bizonyítványért számítógép jár 2006! - pályázati eredmények

 • Nyertek, gratulálunk a (2006-ban indult) számítógéphez jutást segítõ támogatói programra 1500 kérvény érkezett. Jelen akciónk keretein belül 100 számítógép kiosztására volt lehetõség. Bízunk benne, hogy a program folytatódhat, és a késõbbiekben másokat is számítógéphez juthatunk.

  A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a TOP Egyesület gratulál a nyerteseknek. Akik nem nyertek, azoknak pedig kitartást kívánunk, bízva abban, hogy elõbb - utóbb lesz számítógép a házban.

  Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!

  A számítógépekrõl: használt, de még sokáig használható, Pentium I-IV közötti felszereltségû, monitorral ellátott konfigurációk. Az összeállított hardver és szoftver ideális tanulásra, és az informatikai vonalon való fejlõdésre.

  Bács-Kiskun megye:
  Sasvári Alexandra,
  Rafael Mercédesz Rebeka,
  Kis-Szabó Mónika,
  Rezes Zoltán,
  Szabó Sándor,

  Baranya megye:
  Orsós Csilla,
  Jónás Boglárka,
  Kis-Antal Szilvia,
  Boldis Gábor,
  Tóth András,

  Békés megye:
  Szilágyi Gréta,
  Varga Márton,
  Szabó Anikó,
  Dézsi Balázs,
  Várady Szabolcs,
  Dózsa Máté,

  Borsod-Abaúj Zemplén megye:
  Péter János,
  Pásztor Nikoletta,
  Borbély Anikó,
  Tóth János,
  Varga József

  Csongrád megye:
  Farkas Borbála,
  Szolnoki Eszter Emma,
  Kis Anita,
  Szabó Gábor,
  Szántó Anikó,
  Tóth Anikó,

  Fejér megye:
  Hajdú Erika,
  Gulyás Norbert,
  Szabó Anita Hermina,
  Bereg Zsófia,
  Kocsis Cintia,

  Gyõr-Moson Sopron megye:
  Kéry Zoltán,
  Juhász Mónika,
  Bérces Anikó,
  Bakó Krisztina,
  Nagypál Orsolya,

  Hajdú Bihar megye:
  Juhász Krisztián,
  Nagykárpás Ilona,
  Pálóczi Brigitta,
  Papp Attila,
  Kis Andrea,

  Heves megye:
  Lengyel Ágnes,
  Tóth Ágnes,
  Szabó Antal,
  Papp Ágota,
  Borbíró Enikõ,

  Jász-Nagykun-Szolnok megye:
  Turó Csilla,
  Császár Melinda,
  Bóka Attila,
  Bayer Edit,
  Balogh Bernadett,

  Komárom-Eszergom megye:
  Kozma Zoltán,
  Déri György,
  Juhász Zsolt,
  Jernei István,
  Kocsis Anikó,
  Dózsa Melinda,

  Nógrád megye:
  Kis Bernát,
  Mihály Edit Klaudia,
  Antal Csaba,
  Berki Viktória,
  Török Dániel,

  Pest megye:
  Kalapos Gabriella,
  Pintér Szilvia,
  Nagy Anikó,
  Sztahó Emese,
  Mikes Alexandra,

  Somogy megye:
  Orsós Éva,
  Szántó Gyöngyi,
  Kreschka Dániel,
  Mátrai Andrea,
  Juhász László,

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:
  Szántó Bernadett,
  Bíró Szilvia,
  Kuzman Zoltán,
  Rozsi Anikó,
  Pálinkó András,

  Tolna megye:
  Csonka Tamás,
  Sztojka Mónika,
  Anda Eszter,
  Kovács Márk,
  Antal Éva,
  Botos Kornél,

  Vas megye:
  Csécsi Nikolett,
  Kalapos Anna,
  Ménes Dorottya,
  Forgács Dávid,
  Kovács Zsuzsanna,

  Veszprém megye:
  Déri András,
  Végvári Szabolcs,
  Forró Szilvia,
  Imre Zoltán,
  Kiss Regina,

  Zala megye:
  Hegyközi Zalán,
  Kisistók István,
  Varga Barbara,
  Török Anita,
  Bíró Ilona,
  Kiss Péter Tamás,

  Gratulálunk! A pályázat nyerteseit postán is kiértesítettük!

  A nyertesek listájának tekintetében reklomációnak helye nincsen. Várjuk további támogatók, szponzorok jelentkezését.


adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

gyermekmentés, családsegítés, adó egy százalék, 1+1, adó
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • A műszíves Dorinát támogattuk

  A műszíves Dorinát támogattukÚj - csodás szerkezet ez a műszív. Dorina beteg szíve után ez a műszer tartja életben a csöppnyi kislányt. A Mátrix Közhasznú Alapítvány hallott a hosszú hónapok óta transzpantációra váró gyermek családjának nehéz anyagi helyzetéről, így egy kisebb támogatást küldtünk a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet berkein belül működő Gottsegen György Alapítvány számára. Reméljük, hogy a támogatás segíti a szülők beutazását, illetve mód lesz belőle vásárolni 1-2 játékot vagy egyéb szükséges dolgot is.
  Szorítunk érted Dorina!

 • Mosógépet vittünk Faragóéknak

  Mosógépet vittünk FaragóéknakA MÁTRIX Közhasznú Alapítvány segítő csapata egy segélykiáltásra útnak indult egy mosógéppel és centrifugával, hogy segítsen Faragóéknak: \"Jó napot kívánok. Én egy nagycsaládos anyuka vagyok Forráskútról és olyan problémával fordulnák önökhöz hogy sajnálatos módon elromlott a mosógépünk és már napok óta nem tudok mosni. A nagyobbik fiam 3 osztályos így neki fontos lenne a tiszta ruha a 2 kicsi még itthon van. Sajnos gyesből és családi pótlékból élünk így kilátásba sincs sajnos hogy tudjak venni egyet. Segítségüket elfogadnám és megköszönném.\"

 • Ajándék könyvek Kárpátaljára - részt vettünk a gyûjtésben

  Ajándék könyvek Kárpátaljára - részt vettünk a gyûjtésbenAz Orpheus Állatvédõ Egyesület és a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány is adományozott a kárpátaljai magyarok megsegítéséért könyveket. A program révén segítettük a Kárpátalján élõ magyar olvasókat és a könyvtárakat azáltal, hogy jó állapotban lévõ, igényes magyar nyelvû felnõtt-, és gyerekkönyveket ajándékoztunk nekik. Erre azért volt szükség, mert az ottaniak elmondása alapján Kárpátalján a magyar nyelvû könyvbeszerzés meglehetõsen nehézkes: jellemzõen a könyvtárakban a legújabb magyar nyelven kiadott könyv is 1980-as kiadású...

 • Sikeres volt az élelemosztás

  Sikeres volt az élelemosztásA tervezett kétszáz élelmiszercsomag helyett a hosszú sorban kígyózó rászorulók megsegítése érdekében a nap végére háromszázötven csomag került kiosztásra. Volt aki étolajat és lisztet, volt aki tésztát, instant levest, rizst, tarhonyát, kekszet vagy édességet kapott a MÁTRIX Közhasznú Alapítványtól. A tartós élelmiszer mellett a Centerke Adományozó Központban a rászorulók igény esetén ingyen ruhatámogatást is kaptak. Az alapítványi adományosztó központba havonta ezernél több rászoruló tér be segítségért.

 • Mesedoktorok, mesekönyvgyűjtés, kórháztámogatás 2017

  Mesedoktorok, mesekönyvgyűjtés, kórháztámogatás 2017Kórházak, gyermekosztályok mesekönyvállományának bővítése céljából óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok mesekönyv gyűjtő akciót szervez. Most jótékony célra át lehet adni a már nem használt, de még jó állapotban lévő mesekönyveket. A legtöbb könyvet összegyűjtő általános iskolás csapat a 2016/2017-es év végi osztálykirándulását 300.000. Ft értékben az alapítvány fizeti, a legtöbb könyvet összegyűjtő óvodai csoport és középiskolás csapat minimum 60.000 - 60.000 Ft értékű díjazásban részesül. Az összegyűjtött könyvek gyermekkórházakba kerülnek, ahol beteg gyerekek gyógyítását a résztvevőkkel így közösen segítjük elő!

 • Mikulás 2004. (Otthonokban, iskolákban, nevelõ intézetekben)

  Mikulás ünnepségsorozat 2004.

  A Mátrix Alapítvány együttmûködve a CSEMETE Természet és Környezetvédelmi Egyesülettel, a TOP Egyesülettel, és az Orpheus Állatvédõ Egyesülettel szervezte meg a 2004-es Mikulás Ünnepségsorozatát. A négy napos intenzív programsorozatban közel hatszáz gyermek (többek között a sólyom utcai Ált. Isk. összes tanulója, az Árpád Gyermekotthon ötven lakója, az Agyagos Utcai Gyermekotthon ötven lakója,. . . ) kapott kisebb - nagyobb ajándékot.

 • 2013. évi értékelő, összefoglaló

  2013. évi értékelő, összefoglalóA MÁTRIX Közhasznú Alapítvány 2013-ban az egyre elnehezedő gazdasági helyzet ellenére is több ezer egyént, családot, intézményt, csoportot támogatott. A Centerke Adományozó Központ helyiségeiben, piacokon, nehéz helyzetben lévőkhöz személyesen eljutva ruhát, cipőt, játékot, könyvet, bútorokat, életminőséget segítő használati tárgyakat juttatott, Osztottunk tűzifát, bohócdoktorkodtunk, élménypedagógiás mesedoktor programot vezettünk, sterilházat működtettünk, kulturális és fejlesztő programokat vezettünk, táborozást segítettünk.

 • Tombolaárusítás a XIII. Szegedi Sörfesztiválon

  Alapítványunk rendszeres vendég kulturális és lakosságot megmozgató rendezvényeken. A sörfesztiválon tombolaárusítást, és színpadi ajándéksorsolást szerveztünk.

  Az öt programnapon közel 100 vendéget ajándékoztunk meg kisebb - nagyobb nyereménnyel.

  Kisorsolt ajándékok: nyereményjegyek, ajándékcsomagok, sportszerek, játékok, konyhai felszerelések, pizza jegyek, mozijegyek, szépségkuponok, internet utalványok, kondi bérletek, könyvek, vásárlási utalványok, Mc Donald-s ajándékok.

 • Jótékonysági tea és zsíros kenyér osztást támogattunk

  Jótékonysági tea és zsíros kenyér osztást támogattunkJól sikerült a jótékonysági zsíros kenyér és tea osztás. Több száz ember számára adtunk a finomra sikerült jótékonysági finomságainkból. Az adventi programokon az emberek örömmel fogadták az ízletes ajándékokat. Az ÖNKÉNTESÜL(L)ÉS a projektet segítő önkéntesei révén volt sikeres. Mi is az az ÖNKÉNTESÜL(L)ÉS? A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány az Európai Unió által támogatott ÖNKÉNTESÜL(L)ÉS – Önkéntes Központ Üllésen (TÁMOP-5.5.2-11/2-2012-0059) projekt 2014 május és 2015 február között a helyi szociális, oktatási és egészségügyi intézmények munkáját, a lakosság együttélését, a pozitív értékek megteremtését segíti.

 • Gyermekek ezrei kaptak év végi jutalomkönyvet - képes beszámoló

  Gyermekek ezrei kaptak év végi jutalomkönyvet - képes beszámolóNagy volt a nyüzsgés a napokban a Mátrix Alapítvány könyvraktárában, pedagógusok kaptak a szervezettől jutalmazáshoz könyveket. Kettőezer gyermek és felnőtt számára biztosított 2019-ben is a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesekönyv és ifjúsági könyv csomagot. Iskolák és óvodák növendékeinek év végi / évközi ajándékozását, illetve a pedagógusok jutalmazását segíti az alapítvány nagylelkű támogatókkal együttműködve. A könyvekre oktatási intézmények jelentkezhettek. Intézményenként 30-50 darabos, vegyesen összeállított könyvcsomag volt kérhető, melyeket az intézmények juttatnak a gyermekeknek / pedagógusoknak.

Adó 1 százalék felajánlása a gyermekek megmentését, a családok támogatását, a jótékonysági programok sikerességét segíti! Az adó 1 százalék felajánlását hálásan köszönjük!