rss
bohócdoktor vizit szja 1%
 • Jó bizonyítványért számítógép jár 2006! - pályázati eredmények

 • Nyertek, gratulálunk a (2006-ban indult) számítógéphez jutást segítõ támogatói programra 1500 kérvény érkezett. Jelen akciónk keretein belül 100 számítógép kiosztására volt lehetõség. Bízunk benne, hogy a program folytatódhat, és a késõbbiekben másokat is számítógéphez juthatunk.

  A Mátrix Közhasznú Alapítvány és a TOP Egyesület gratulál a nyerteseknek. Akik nem nyertek, azoknak pedig kitartást kívánunk, bízva abban, hogy elõbb - utóbb lesz számítógép a házban.

  A számítógépekrõl: használt, de még sokáig használható, Pentium I-IV közötti felszereltségû, monitorral ellátott konfigurációk. Az összeállított hardver és szoftver ideális tanulásra, és az informatikai vonalon való fejlõdésre.

  Bács-Kiskun megye:
  Sasvári Alexandra,
  Rafael Mercédesz Rebeka,
  Kis-Szabó Mónika,
  Rezes Zoltán,
  Szabó Sándor,

  Baranya megye:
  Orsós Csilla,
  Jónás Boglárka,
  Kis-Antal Szilvia,
  Boldis Gábor,
  Tóth András,

  Békés megye:
  Szilágyi Gréta,
  Varga Márton,
  Szabó Anikó,
  Dézsi Balázs,
  Várady Szabolcs,
  Dózsa Máté,

  Borsod-Abaúj Zemplén megye:
  Péter János,
  Pásztor Nikoletta,
  Borbély Anikó,
  Tóth János,
  Varga József

  Csongrád megye:
  Farkas Borbála,
  Szolnoki Eszter Emma,
  Kis Anita,
  Szabó Gábor,
  Szántó Anikó,
  Tóth Anikó,

  Fejér megye:
  Hajdú Erika,
  Gulyás Norbert,
  Szabó Anita Hermina,
  Bereg Zsófia,
  Kocsis Cintia,

  Gyõr-Moson Sopron megye:
  Kéry Zoltán,
  Juhász Mónika,
  Bérces Anikó,
  Bakó Krisztina,
  Nagypál Orsolya,

  Hajdú Bihar megye:
  Juhász Krisztián,
  Nagykárpás Ilona,
  Pálóczi Brigitta,
  Papp Attila,
  Kis Andrea,

  Heves megye:
  Lengyel Ágnes,
  Tóth Ágnes,
  Szabó Antal,
  Papp Ágota,
  Borbíró Enikõ,

  Jász-Nagykun-Szolnok megye:
  Turó Csilla,
  Császár Melinda,
  Bóka Attila,
  Bayer Edit,
  Balogh Bernadett,

  Komárom-Eszergom megye:
  Kozma Zoltán,
  Déri György,
  Juhász Zsolt,
  Jernei István,
  Kocsis Anikó,
  Dózsa Melinda,

  Nógrád megye:
  Kis Bernát,
  Mihály Edit Klaudia,
  Antal Csaba,
  Berki Viktória,
  Török Dániel,

  Pest megye:
  Kalapos Gabriella,
  Pintér Szilvia,
  Nagy Anikó,
  Sztahó Emese,
  Mikes Alexandra,

  Somogy megye:
  Orsós Éva,
  Szántó Gyöngyi,
  Kreschka Dániel,
  Mátrai Andrea,
  Juhász László,

  Szabolcs-Szatmár-Bereg megye:
  Szántó Bernadett,
  Bíró Szilvia,
  Kuzman Zoltán,
  Rozsi Anikó,
  Pálinkó András,

  Tolna megye:
  Csonka Tamás,
  Sztojka Mónika,
  Anda Eszter,
  Kovács Márk,
  Antal Éva,
  Botos Kornél,

  Vas megye:
  Csécsi Nikolett,
  Kalapos Anna,
  Ménes Dorottya,
  Forgács Dávid,
  Kovács Zsuzsanna,

  Veszprém megye:
  Déri András,
  Végvári Szabolcs,
  Forró Szilvia,
  Imre Zoltán,
  Kiss Regina,

  Zala megye:
  Hegyközi Zalán,
  Kisistók István,
  Varga Barbara,
  Török Anita,
  Bíró Ilona,
  Kiss Péter Tamás,

  Gratulálunk! A pályázat nyerteseit postán is kiértesítettük!

  A nyertesek listájának tekintetében reklomációnak helye nincsen. Várjuk további támogatók, szponzorok jelentkezését.


bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!
Mátrix Közhasznú Alapítvány (OTP): 11735005-20510350
Adó 1%:  18472273-1-06
Évente több tízezer gyermek és család számára jut el a segítő adomány, köszönjük!

gyermekmentés, családsegítés, adó egy százalék, 1+1, adó
 • Hozzászólások

 • Olvasta már?

 • Táblás csokik ezreit állították harcba a Bohócdoktorok

  Táblás csokik ezreit állították harcba a BohócdoktorokA Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Bohócdoktorok a Szeretetcsoki program jóvoltából táblás csokik ezreit juttatták el egészségügyi intézményekben dolgozók számára. Rácz Anett, alapítványi vezető elmondta: a vírus elleni védekezéshez erőt, boldog pillanatokat segít a csoki, melyet a rászorulók mellett most egészségügyi dolgozók számára viszünk, a biztató szó mellett a sok finom falat is segíti a küzdelmet. A csoki adománnyal üzenünk, erőt adunk, kitartást kívánunk a hősöknek! Veletek vagyunk!

 • Ezer gyermek várta a jótékonysági Mikulást Szegeden

  Ezer gyermek várta a jótékonysági Mikulást SzegedenKígyózó sorokban várták vasárnap délután Szegeden, a Dugonics téren kisgyermekes családok, hogy a Mikulással egy pár pillanatra találkozhassanak. A Mátrix Közhasznú Alapítvány jóvoltából ezer hátrányos helyzetű gyermek kapott a jótékonysági Mikulástól jól megtömött ajándék csomagot. Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője a szegénység visszaszorítása kapcsán fontosnak tartja a közösség megoldó erejét, a példamutatást, az élményteremtést. A gyerekek a nagyszakállút nagy örömmel fogadták. A program előkészületeiben a szociális intézmények is segédkeztek, a gördülékeny lebonyolításban tucatnyi segítő - önkéntes is részt vett.

 • Játszóteret kaptak a Tabánosok

  Játszóteret kaptak a TabánosokJátszótér átadási ünnepség - Óvodákban segíti a játszóterek megújulását és fejlesztését a Mátrix Közhasznú Alapítvány.
  Január 10-én nyolc hónapos gyűjtő, szervező, engedélyeztető munkát követően került átadásra a Tabán Utcai Óvoda üres udvarrészén a Mátrix által finanszírozott játszótér. Az eszközfejlesztés a gyerekek egészséges fejlődésében, a tartalmasabb rekreációs időtöltésben, a közösségi játékban kap nagy szerepet. Sok - sok örömöt kívánunk a játékhoz, mely segíti a fejlettebb óvodai oktatást.

 • Jótékonysági Karácsonyi Ajándékbazár

  Jótékonysági Karácsonyi AjándékbazárIdén Karácsonykor a Független Városi Szövetség - Magyar Egyesület és a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány jóvoltából a Jézuska ajándékai azokhoz is eljuthatnak, akik anyagi problémák miatt az ajándékvásárlást nem engedhetik meg maguknak. A Szeged, Roosevelt tér 5. alatt 2013. december 10-ig a megunt játékok, könyvek, ruhák, sportszerek, tartós élelmiszerek és egyéb kiegészítők leadhatók, ezzel minden honfitársunk nagyban segíti a rászorulók megajándékozását. Az ajándékválogató bazárra 2013. december 11-14 közötti napokon,

 • Január: bebútoroztuk a családokat

  Január: bebútoroztuk a családokatAlapítványunk az apróbb (ruha, élelmiszer) adományokon felül rendszeresen segíti a családokat az életet megkönnyítő használati tárgyakkal, bútorokkal. Így tettük ezen a héten is: gyermeket váró rászoruló kismamáknak adtunk a Centerke raktárából gyermekágyakat. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány munkája becses Támogatóinak odaadó segítsége nélkül nem lenne ennyire sikeres, így az eredmény Mindannyiunké! A segítséget hálásan köszönjük. A jelmondatunk: együtt csodákra vagyunk képesek!

 • A cipőosztáson több száz lábbeli talált ingyenesen gazdára

  A cipőosztáson több száz lábbeli talált ingyenesen gazdáraA Centerke Adományozó Központ előtti szabad terület szombat délelőtt néhány órára cipővásárrá alakult. Az érkező emberek a Karitáció Alapítvány és az Italy Trend no1 Kft. jóvoltából életük megkönnyítéséhez ezer pár használt, de még jó állapotú téli cipőből válogathattak. Többnyire rászoruló gyermekes családok, egyedülállók, idősek és fedél nélküliek érkeztek a jótékony programra támogatásért. Imre Ferenc, a Kft tulajdonosa megteheti, hogy segíti az alapítványi jótékonykodást, hiszen társadalmi felelősség is, hogy a közelgő téli hidegben ne legyen lyukas talpú kisgyerek vagy lefagyott lábú fedél nélküli.

 • Számítógép Álom 2013: félszáz rászoruló gyermek kapott számítógépet

  Számítógép Álom 2013: félszáz rászoruló gyermek kapott számítógépetÖtven rászoruló családban élő tehetséges gyermek kapott számítógépet a Mátrix Közhasznú Alapítvány Számítógép Álom 2013 támogatói programja alkalmából Szegeden. Az ötven gépre közel kétezren pályáztak, a kiírás szerint olyan gyerekek tehették ezt, akik 10-14 év közöttiek, legalább két testvérük van, jó tanulók, otthonukban még nincs számítógép, és a létminimum alatt élnek. Az ötven számítógépre kétezer diák pályázott. A pályázatot az osztályfőnökök kiegészítették egy jellemzéssel, majd továbbították az alapítványnak. A támogatottak az ország minden részéből érkeztek.

 • Tüzifa beszerzését támogattuk

  Nagyon sok a rászoruló.

  A központi fûtéses, panelházban lakó, elszegényedett családok sem tudják elképzelni, hogy a külterületen élõ, nélkülözõ, teljes szegénységben-és kiszolgáltatottságban lévõ felnõtteknek és csemetéinek milyen nehéz is az élete...

  A kopár, hideg, romos házban élõ, sokgyerekes család által belakott albérleti házat segítettük felfûteni, támogattuk a tûzifa beszerzést-és a házhoz szállítást.

 • Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban

  Ovisokkal Ünnepeltünk a Szeretet Sátorban2009. december közepén, az ünnepek előtti nagy rohanásban egy délelőttöt (december 17-én) arra szenteltünk, hogy a környező ovisoknak zenés programot, közben gyümölcs, süti, szaloncukorevést, meleg tea ivást szervezzünk. Több óvoda apróbb csoportokkal képviseltette magát a programon, a résztvevők mind jól érezték magukat. A finomságok mellett élménypedagógiát segítő kiadványokkal is kedveskedtünk. A programon megmaradt sütiket, üdítőket, szaloncukor hegyeket Mikulásgyárba, egyéb rászorulóknak gyűjtő csoportokba beadtuk.

 • Nagycsaládos egyesületet támogatott a Mátrix Alapítvány

  Több száz könyvet, játékot, cd-t és egyéb ajándékozott alapítványunk a Fészek Nagycsaládosok Szegedi Egyesületének.

  A sikeres 'Adj egy könyvet karácsonyra 2005' segítõ programnek köszönhetõen még idén is folyamatosan jöttek a felajánlások a segítõ emberektõl és a támogatóktól, amelyekkel a nagycsaládosok gyermeknapi ajándékozási programját támogattuk.