2021.09.19. - Vilhelmina

Mikulás: 500 család karácsony előtti támogatása

Mikulás: 500 család karácsony előtti támogatása
Mikulás: 500 család karácsony előtti támogatásaA Mikulás 2020-ban a COVID visszaszorítása miatt kialakult korlátozó helyzetben nem tudott mindenhol ott lenni. A Mátrix Közhasznú Alapítvány Mikulása idén is 1000-nél több kisgyermeket tett örömteli - jótékonysági programok révén boldoggá. A mosoly-és az ajándékozás így sem maradt el, a finomságok egy részét távoságtartás mellett juttatta el a rászorulókhoz, családokhoz, segítő szervezetekhez. Karácsonyig további 500 család kapott ajándékcsomagot, játékot, tartós élelmiszert, elsősorban kisgyermekesek, nagycsaládosok, mélyszegénységben élők részesültek belőle.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mikulás a videós megosztón elérhető videóban üzent, a nagy szakállú készült az ajándékozásra:
A Mikulás figyel, és örömet okoz a nélkülöző - rászoruló gyermekeknek, családoknak.

Összefogással csodát tehetünk
Rácz Anett, a Mátrix Közhasznú Alapítvány elnök elmondta, hogy idén sem tud az alapítvány mindenhol ott lenni, mindenkinek segíteni, így arra buzdítunk minden tehetősebb jótevőt, hogy ha a környezetében segítségre szoruló családot vagy egyént lát, azt lehetőségeihez mérten támogassa. Nem kell nagy dolgokra gondolni, olykor egy pohár tea, egy meleg sapka is életmentő lehet.

Jótékonyság, Mikulás és Bohócdoktorok is segítettek

Bohócdoktorokkal közösen segítettük a rászoruló családokat

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%