2024.07.14. - Örs, Stella

Édes véradás a bohócdoktorokkal

Édes véradás a bohócdoktorokkal
Édes véradás a bohócdoktorokkalAdták a véradók a vérüket, a bohócdoktorok pedig jutalmul finom falatokkal kedveskedtek. A véradó programra az egészségügynek nagy szüksége van. Többszáz tábla csokival érkeztek a Bohócdoktorok a X. Civil Véradásra, melyet a Civil Központ szervezett. Az egész hetes rendezvénysorozaton értékes ajándékokkal ösztönözték a civil szervezetek a véradást, segítve az Országos Vérellátó Szolgálat életmentő munkáját.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Véradás révén műtéteket segítünk, életmentő beavatkozásokat támogatunk, gyógyászati anyagok készülhetnek. Minél több véradó segít véradással, annál könnyedebb lehet az egészségügy helyzete. A bohócdoktorok a véradó állomáson jutalmazták meg a véradókat, illetve a véradáson munkálkodó egészségügyi szakdolgozókat is. A Bohócdoktorok önkéntessége és a Szeretetcsoki jótékonysági program révén jött létre az, hogy többszáz véradó kapott áldozatáért finomságokat. A piros orros bohócdoktorok ahol tudnak, segítenek!

Bohócdoktorok segítették megjutalmazni a vérüket adó hősöket

Életmentő véradást támogattak a piros orros bohócdoktorok

Véradás, bohócdoktorok támogatásával, csokoládék várják a véradáson átesetteket

Rácz Anett a Mátrix Közhasznú Alapítvány vezetője elmondta, hogy az egészségügyi tevékenységet támogató jótékonysági program egész évben sok örömet okoz. Apró dolgokra kell gondolni, mégis mozgatórugó, és kellemes pillanatokat teremt. Az önkéntes - segítő programsorozat sikerét a bohócdoktor csapat és a szeretetcsoki támogató program teszi lehetővé. A X. Civil Véradáson most 250 tábla finomsággal tették a piros orrosok boldogabbá a vérüket adó hősök életét.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb alapítványi támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást 1. támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

5. Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat. A Bohócdoktorok segítenek, támogatásod minden segítségnyújtásban benne van! Köszönjük!

  
bohócdoktor vizit szja 1%