2024.06.18. - Arnold, Levente

Csokiraktárban a Bohócdoktor önkéntes csapat

Csokiraktárban a Bohócdoktor önkéntes csapat
Csokiraktárban a Bohócdoktor önkéntes csapatA bohócdoktor önkéntes csapat a háttérmunkákba ritkábban ad betekintést. A bohócdoktorok jótékonysági programjai, az adományozás óriási fizikai, anyagi, és szellemi teher, főleg ha az szinte az egész országra kiterjed, és a határainkon is átnyúlik. Egy - egy háttérmunka napon az önkéntes jótevők mondhatni "hegyeket mozgatnak meg", ami nap végére még elszántabbá, még erősebbé válnak. A bohócdoktorok tudják, hogy apró lépések vezetnek a jó célok eléréséig, a segítségnyújtásig, a jótettek véghezviteléig.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Bohócdoktorok a mai napon 25 ezer tábla csokit rendszereztek, rendezték szavatossági idő szerinti sorrendbe, hogy az adományozás utáni fogyaszthatóság is minőségi lehessen.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány országos közösségi programja a Szeretetcsoki csokigyűjtés / csokiosztás / csoki adományozás. Gyerekek, családok, cégek, iskolák, bölcsődék, óvodák önkénteseivel gyűjtjük a csokikat, majd a bohócdoktorok csomagokba rendezve kórházakba, véradóállomásokra, nehéz sorsú családokhoz, nélkülöző idősekhez juttatják azokat. Minden kocka finomság célba ér, és kapcsolóerőt képez a segítség jegyében.

Szeretetcsoki, csoki adománnyal segítünk mosolyt fakasztani

Csokiraktárban a piros orros bohócdoktorok

Csoki adományokkal segítünk, a támogatókkal közös az eredmény

Szeretetcsokik a gyermekkórházakba
A Mátrix Közhasznú Alapítvány Bohócdoktor csapata a csoki adományokat játékokkal, foglalkoztatókkal, írószerekkel együtt nagyobb csomagokba rendezik, és évente több alkalommal gyermekkórházakba, rendelő intézetekbe, a FoxPost segítségével klinikai osztályokra juttatják, ahol a gyógyuló gyermekek, illetve a szakdolgozó egészségügyi személyzet nagy hasznát veszi a szeretettel övezett adományoknak.

Minden alapítványt támogató (legyen az önkéntes segítő, pénzbeli támogató, tárgyi adományokkal segítő, adó 1 százalék felajánló) részese a jótetteknek. Köszönjük szépen!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Szeretetcsoki, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%