2024.03.29. - Auguszta

Fél tucat óvodában - bölcsődében járt a MÁTRIX Mikulás Csapat

Fél tucat óvodában - bölcsődében járt a MÁTRIX Mikulás CsapatA többszáz gyermeket óvó intézmények a Mikulás rendezvény mellett játékokat és édességeket kaptak a picik számára.
2010. december 8-án a MÁTRIX Közhasznú Alapítvány, Karitáció Alapítvány, a Karitáció Egyház, az Orpheus Állatvédő Egyesület Mikulás csapata óvodákba - bölcsődékbe vitt ajándékokat (többek között készségfejlesztő eszközöket, könyveket, gyermek cd-ket, játékokat), Mikulás csomagokat. A Mikulást és kísérőit mindenhol az alkalomhoz illően verssel, mondókákkal, énekkel várták a kicsik.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Krampusz és a Bohóc szaloncukorral kedveskedett az éneklő gyerekeknek, majd segítettek a Mikulásnak a több puttonnyi ajándék szétosztásában.

Idén a Mihályteleki Bölcsődét, a Töltés utcai Bölcsődet, a Rókusi krt-i Bölcsődet, az Építő utcai Óvodát, a Petőfitelepi Óvodát és a Gyöngyvirág Óvodát látogatta meg a MÁTRIX Alapítvány Mikulása.

A program sikerességéhez támogatásával hozzájárult a Sík Kiadó, az Alexandra Kiadó, a Manó Könyvek Kiadó, a Mozaik Kiadó, a Colibri Édesség Nagyker, a Magneoton Hanglemezkiadó, és a Zeneker Kft.

bohócdoktor vizit szja 1%