• Lakhatási támogatás kérnénk Új hirdetés feladása <<<

Lakhatási támogatás kérnénk

Kalocsai Zsolt Péter vagyok. Súlyos szívelégtelenségben szenvedek, a párommal. Kecskeméten.Egy sufni szerű épületben lakunk. Őt most műtötték, nyitott szívvel..Nem sokkal rá, rosszindulatú hasnyálmirigy fej daganata lett, A kemoterápiás kezelés, nagyon messze van! Ráadásul a buszjárat a lehető legrosszabb itt! Szigorú fizikai kíméletet kellene betartani, mindkettőnknek! Sajnos a leközelebbi bolt, 5 km-re van. Ivóvizünk nincs, az orvosunk 10 km-re, van, a buszjárat 1,5km-re gyalog megyünk nagyon homokos úton! Ezt a kis szerszámos kamrát úgy kaptuk hogy még el nem adják, itt lehetünk.útcán vesszük fel a levelet nyugdíjjat. Bármilyen seítséget,elfogadunk .Lefőképp pénzbeli adományozások jelntének,sokat. Hogy lakáshoz jussunk. Nagyonszépen megköszönjük,hogy elolvasták.