adó 1 százalék gyermekvédelem támogatása adóbevalláskor
  • SOS Új hirdetés feladása <<<

SOS

Sajnos nagyon nehéz helyzetben élek édesanyámmal együtt az ország leghátrányosabb területén, egy pici faluban. Anyukám már régóta többféle betegséggel küzd (magas vérnyomás - agyi infarktusa volt, gerincsérv, gerincferdülés, lábában érszűkület, bal keze részlegesen bénult) ráadásul én is gerincbeteg vagyok 22 évesen. Ezek ellenére mindketten dolgozunk, de csak kevésbé megterhelő munkát tudunk végezni, amiért a fizetség is nagyon kevés (pedig mindketten középfokú végzettséggel rendelkezünk). A jövedelmünk a szűkös megélhetésünkhöz épp hogy elegendő. Nagyon szeretnénk meggyógyulni vagy legalább javítani az egészségünkön, de sajnos az ehhez szükséges gyógykezelésekre, gyógyszerekre, jobb életkörülményekre nincs pénzünk. Kérem szépen, ha bármilyen módon tud nekünk segíteni, akkor írjon erre az e-mail címre: koszonomasegitseget@gmail.com Köszönöm.