• Egyedülálló anyuka megoldást keres Új hirdetés feladása <<<

Egyedülálló anyuka megoldást keres

Kedves Olvasók. Anyagi problémáim vannak. 3 gyermekemet egyedül nevelem. Sajnos az apuka cserben hagyott minket és adósságba vonszolt. Teljesen el lehetetlenítette a megélhetésünket. Jelenleg albérletben vagyunk abban a házban amelyiket meg szerettük volna venni. Ahhoz hogy a csokot megigényeljem használt lakás vásárlásra ki kellett volna alakítani a konyhát és a fürdőszobát. Ez kb 1 millióból ki is jött volna. 3 évünk volt erre de az apuka viselkedés miatt sajnos nem jött össze. Novemberben lejár a szerződésünk és vásárlók fogják nézni a házat. Az apukával külön mentünk de megszakad a szívem a gyerekeimért. A nagyfiam felső tagozatos...... A kicsik most kezdték az ovit 3 évesen. A bankok elutasítanak mert BAR listára kerültem. 7végente dolgozom mert 7köznap a gyerekeket készítem iskolába óvodába.Köszönöm ha valaki tud megoldást. Egy elkeseredett tisztességes 32 éves magyar anyuka.