• Anyagi Támogatást Új hirdetés feladása <<<

Anyagi Támogatást

Szép napot anyagi támogatást szeretnék kérni ugyanis nem tudok kijutni a gödörböl 32 éves vagyok és 2 nöi kapcsolatomból adódóan tartozásaim lettek 1.6millió rendszeresen dolgozó magamról gondoskodó ember vagyok szórakozást bulizást mellözö rendes munkahellyel rendelkezö dolgozó ember vagyok kölcsönkért pénzösszeget mai napig fizetem ami már 5 ève történt melette ott van az egyik banknak fizetni valóm dolgozok dolgozok bejelentett munkahellyel rendelkezem és nem haladok tudom jön hogy külföld nem lennék pánik beteg mennék is édesanyámmal élek ö nyugdijas de semilyen modon nem tud hittelel se segiteni mert a testvérével van egy lakás hitel kezességük nem látok kiutat ha valamenyivel is tudd segiteni nem tudom hogy hogy de meghálálnám vagy ha helyre jönnék vissza finasziroznám djbazso@gmail.com ezen elérhetö vagyok vagy itt irjon Köszönöm szépen hogy végig olvasta amit irtam!!