• Segítséget kérek Új hirdetés feladása <<<

Segítséget kérek

Kedves Mindenki! Elvira vagyok. Férjemmel egy baranya megyei kis faluban élünk. A jelenlegi házunkat szeretnénk felújítani, de sajnos, nincs rá elég pénzünk. A ház külső vakolata omlik, az ablakok üvegei vékonyak, van, ahol nincs is, és bejön a hideg. Fűtésünk sincs, egy régi kályhával próbáljuk túlélni a telet, meg némi fával. Ajtó és ablakcsere nagyon sürgős lenne, a bejárati ajtón centis lyukak. Járólapozva sincs a ház, csak linóleum van mindenhol. A falak is repedtek, omlanak a házban is. Ahol fürdünk, szintén folyamatosan szivárog a víz befelé, a falak hidegek, mivel nem tudjuk fűteni. A szobában csak beton van, azon egy kiégett, kopott padlószőnyeg. (kérésre természetesen tudok képeket készíteni és mutatni). Ha valaki bármennyi apró összeggel tudna segíteni, végtelenül hálásak lennénk. Előre is köszönöm szépen mindenkinek. Elvira