2024.04.26. - Ervin

Almát, tésztát, édességet kaptak nehéz sorsú családok

Almát, tésztát, édességet kaptak nehéz sorsú családokA gyümölcs osztás rendszeres az alapítvány részéről. Nem ritka, hogy a kisgyermekek azonnal rávetik magukat a finom ételekre, hiszen sok családban a vitamin állandó jelenléte, az egészséges táplálkozásra való lehetőség nem alapvető dolog. Vitaminban gazdag - finom almát, tésztát, édességet juttatott a Mátrix Közhasznú Alapítvány nehézsorsú embertársainknak. Segítő önkéntesek, támogatók nélkül nem lenne mód segíteni. Az alapítvány a legapróbb támogatást felajánlókat hálás köszönettel fogadja.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, ez a mostani adomány mennyiség sajnos csak csepp a tengerben, hiszen az élelmiszer adomány mindig nagy segítség a nélkülözők életének megkönnyítéséhez, ez is része az évi sok - sok tonnányi segítségnek.

Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány . ismerd meg a jótékonysági programokat.

Finom, vitamin utánpótlás, almával segítettünk,

Önkéntes csapat - Centerke

Családtámogatás, alma, élelmiszer osztás - évente 10.000 X segítünk

Centerke Adományozó Központ, adományozási pillanatok

Alma osztás, gyermekvédelem, csaláttámogatás

Segítene jót tenni? Megteheti!

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%