2021.07.31. - Oszkár

Almát, tésztát, édességet kaptak nehéz sorsú családok

Almát, tésztát, édességet kaptak nehéz sorsú családok
Almát, tésztát, édességet kaptak nehéz sorsú családokA gyümölcs osztás rendszeres az alapítvány részéről. Nem ritka, hogy a kisgyermekek azonnal rávetik magukat a finom ételekre, hiszen sok családban a vitamin állandó jelenléte, az egészséges táplálkozásra való lehetőség nem alapvető dolog. Vitaminban gazdag - finom almát, tésztát, édességet juttatott a Mátrix Közhasznú Alapítvány nehézsorsú embertársainknak. Segítő önkéntesek, támogatók nélkül nem lenne mód segíteni. Az alapítvány a legapróbb támogatást felajánlókat hálás köszönettel fogadja.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A Mátrix Közhasznú Alapítvány évente tízezernél több adomány csomagot juttat hátrányos helyzetű embertársaknak, ez a mostani adomány mennyiség sajnos csak csepp a tengerben, hiszen az élelmiszer adomány mindig nagy segítség a nélkülözők életének megkönnyítéséhez, ez is része az évi sok - sok tonnányi segítségnek.

Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány . ismerd meg a jótékonysági programokat.

Finom, vitamin utánpótlás, almával segítettünk,

Önkéntes csapat - Centerke

Családtámogatás, alma, élelmiszer osztás - évente 10.000 X segítünk

Centerke Adományozó Központ, adományozási pillanatok

Alma osztás, gyermekvédelem, csaláttámogatás

Segítene jót tenni? Megteheti!

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%