2020.11.30. - András, Andor

Bohócdoktor tűzkárát enyhítette alapítványi támogatásunk

Bohócdoktor tűzkárát enyhítette alapítványi támogatásunkSzomorú hírként 2020.04.30-án kaptuk a hírt, hogy egyik bohócdoktor társunk (Pepi Bohóc) családi otthona elektromos zárlat következtében porig égett. Sajnos mindenük megsemmisült, az egész ház lakhatatlanná vált. Szerencsére a lelki megrázkódtatásokon kívül személyi sérülés nem történt. A Mátrix Közhasznú Alapítvány a korábban biztosított ajtókon kívül egy szerényebb összeggel támogatta az újjáépítést. Nem sok, nem tudtunk csodát tenni, de sok más segítővel közösen a ház felújításra kerülhetett, azaz lakhatóvá válik.
Reméljük, hogy mihamarabb túl lesz minden családtag a krízisen, és folyhat az élet normális kerékvágásban.

Épül - szépül a családi otthon

Elkezdődött a tűzkár után a lomeltakarítás, majd a felújítás

Komoly károk keletkeztek Pepi Bohócdoktor otthonában

Szörnyű tragédia, leégett a bohócdoktor otthona

Évente tízezerszer segítünk, nagyobb támogatásra ritkán van lehetőségünk.

Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány . ismerd meg a jótékonysági programokat.

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!