2022.08.10. - Lõrinc

Szappan adomány érkezett a Goodwill Pharma támogatásával

Szappan adomány érkezett a Goodwill Pharma támogatásával
Szappan adomány érkezett a Goodwill Pharma támogatásávalA Goodwill Pharma szegedi gyógyszeripari vállalat fontos küldetése a társadalmi felelősségvállalás. A náluk dolgozókban közös, hogy törődnek környezetünkkel, nyughatatlanul keresik azokat a lehetőségeket, ahol segítséget nyújthatnak. Kiemelt figyelmet fordítva a gyermekekre, valamint a hátrányos helyzetű embertársainkra. Eme becses célok tükrében került támogatásra a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, ahova szappant juttattak. Az adományozó központban évente 10 ezernél több adománycsomag készül, így az adományok a leginkább rászorulókhoz jutnak el.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

A koronavírusjárvány 2020 év elejétől velünk él, a rendszeres kézfertőtlenítés pedig mindennél aktuálisabb kérdéssé nőtte ki magát. Szervezetünk vitamintámogatása mellett a vállalatnál odafigyelnek a higiéniára is. Igazán hasznos adománnyal segíti a rászorulókat a cég, ezért több mint 80 darab, kézzel készített citromfüves és feketeszappant ajándékoztak az alapítvány támogatói programjába.

A támogatottak nevében hálásan köszönjük az adományt!

Szappan adomány érkezett a Goodwill Pharma-tól

Az adományok nélkülöző időseket, kisgyermekes családokat segít a Centerke Adományozó Központban

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthet:

1. Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathat adó 1 százalék felajánlása révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát adja meg, vagy május 20-ig rendelkezzen az eSzja adóbevallásban.

2. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

4. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívja a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után adja meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Közösen tegyünk CSODÁT! Az alapítvány támogatása kapcsán a www.matrixalapitvany.hu és a www.facebook.com/matrix.alapitvany oldalakon további információkat szerezhet. Sok kicsi sokra megy, hálásan köszönjük a segítségét!
bohócdoktor vizit szja 1%