2023.09.28. - Vencel

Menstruációs szegénység elleni adománycsomagok

Menstruációs szegénység elleni adománycsomagok
Menstruációs szegénység elleni adománycsomagokAdománycsomagokat gyűjtünk a lakossággal közösen, illetve osztunk a nélkülöző hölgyeknek. Közel minden harmadik nőt érint a probléma és minden ötödik nő nem tudja megvenni az egészségügyi betétet vagy a tampont Magyarországon. Ez aggasztó szám. A nélkülözés kihat a mindennapi életre, a tanulás vagy a munka minőségére. Van egy nem használt, felesleges dolgod? Add le a Centerke Adományozó Központba!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Leadási hely:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
(nyitva tartás: kedd és péntek 10-16 óra között)
Információs telefon (munkanapokon délelőtt 9-10 óra között): +36209298181

Szervezők:
LMP Csongrád-Csanád megyei szervezete
Mátrix Közhasznú Alapítvány

Mivel támogathatsz? Higiéniai - intim mosakodó szereket, tampont, szárnyas betétet, törlő pamacsot, szappant, tusfürdőt, női dolgokat. A legapróbb felajánlás is fontos, köszönjük!

Ki támogathat? Magánszemélyként a legapróbb felajánlás is nagyon sokat jelent. Cég, gyár, forgalmazó elfekvő árúkészlettel, kifutó termékekkel, vagy egyebekkel is tud támogatni. Közhasznú alapítványunk a felajánláskor, kérésre adóalap csökkentő adóigazolással viszonozza a támogatást.

Adomány osztásonként minimum 100 nőt támogat a jótékonysági program.

Hálásan köszönjük együttműködőink bizalmát!

Menstruációs szegénység - minden harmadik nőt érint

A menstruációs szegénység Magyarországon is sokakat érintő társadalmi problémának számít. Az LMP megyei szervezete, és a Mátrix Közhasznú Alapítvány most adománygyűjtő akciót szervez, és női higiénés termékeket várnak az adományozóktól.

Mátrix Közhasznú Alapítvány - évente 15 ezer adománycsomaggal segítünk, a legapróbb felajánlás is fontos!

Minden beérkező támogatásból a nélkülözők számára szerzünk be adományt

A menstruációs szegénység fogalma ugyan csak pár éve került a köztudatba, de a probléma nem új keletű. Magyarországon viszont hivatalos tanulmány még nem készült arról, hogy hány nő szenved hiányt alapvető higiénés termékekben. Az LMP Csongrád-Csanád megyei szervezetének elnöke a Szeged Televíziónak azt mondta: Nagyon súlyos és kiterjedt társadalmi problémáról van szó, aminek azonban vannak gazdasági munkaerőpiaci, vagy akár oktatást érintő vetületei is.

Segítsünk közösen!

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%