2024.04.12. - Gyula

Az ukrán háború menekültjeinek segít a Mátrix Közhasznú Alapítvány

Az ukrán háború menekültjeinek segít a Mátrix Közhasznú Alapítvány
Az ukrán háború menekültjeinek segít a Mátrix Közhasznú AlapítványKözösségi tereit ideiglenes szálláshelyként ajánlja fel a Mátrix Közhasznú Alapítvány a ma hajnalban kitört ukrán-orosz háború menekültjeinek. Csatlakozásra szólít a szervezet minden jószándékú közösséget, céget, magánembert. Emberek segítsenek! Egymagában mindenki porszem, de sok jó óriási dolgokra képes!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Segítség kell az ukrán-orosz háború menekültjeinek

A segítség hívószó összefogásra a hasonló szervezetek, önkormányzatok, magánszemélyek, cégek, intézmények részére. Üresen álló irodaépületek, üzletek, iskolák, raktárak, lakások, közösségi terek, nyaralók területein ezernyi és ezernyi szállássá alakítható hely van, ahova az országba menekülő emberek számára szállást lehet kialakítani.

A jótékonysági program működtetése támogatókkal lehetséges!

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! A felajánlások a leginkább rászoruló menekültek lakhatására, életkörülményeik jobbá tételére, helyzetük rendezésére kerül 100%-ban felhasználásra!

Így is segíthet:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Segítsünk közösen a leginkább rászorultabbaknak

Az alapítvány első körben a szegedi Centerke Adományozó Központ 90 m2-es területén tud befogadni 3-4 családot, összesen 16 főt, akik így a háborús helyzetben biztonságba kerülhetnek.
Rácz Anett alapítványi elnök bízik az összefogásban - a háborúból menekülő kisgyermekes családok, nők, idősek megmentéséhez minden támogatóra szükség van. A legapróbb segítség is életmentő. Fogjunk össze! A Mátrix Közhasznú Alapítvány weboldalán minden információ elérhető.

Közös erővel sikerülhet, a háborúnak vége kell szakadnia!

Nagy a rombolás, óriásiak a károk

Harcok megállás nélkül, civil emberek ezrei veszélybenEgyütt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%