2023.09.28. - Vencel

Adomány, segítség, közösség: Centerke Adományozó Központ

Adomány, segítség, közösség: Centerke Adományozó Központ
Adomány, segítség, közösség: Centerke Adományozó KözpontÉvente 15 ezer adomány csomag kerül a segítő önkéntesek, felajánlók, magánszemélyek, közösségek, cégek együttműködésével a legrászorultabb családokhoz, szervezetekhez. A legapróbb felajánlás is fontos, köszönjük szépen!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Ruha, cipő, takaró, tartós élelmiszerek, tisztítószerek, szappan, higiéniai dolgok, pelenka, baba, gyermek, felnőtt dolgok, könyvek, játékok, minden leadott adomány a legrászorultabbakhoz kerül. Közösen segítünk, így válik jobbá a világ.

A Mátrix Közhasznú Alapítvány működéséhez NULLA forint állami, nulla forint önkormányzati, nulla forint normatív támogatást kap. A társadalmi együttműködés ezért is fontos. Köszönjük!

A pontos cím, nyitvatartás a www.centerke.hu oldalon ismerhető meg.

Családok, kisgyermekesek, idősek támogatása, önökkel sikeres, köszönjük!

Centerke Adományozó Központ, élelmiszer adományozás

Családok, nélkülözők, kisgyermekesek támogatása

Ruha, játékok, könyvek, cipő családok támogatásához

Édesség, élelmiszer csomag adomány nélkülözőknek

A Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ évente 15 ezer támogató csomagot ad, rendszerint halmozottan hátrányos helyzetű családoknak, egyéneknek, közösségeknek, időseknek, fiataloknak. A www.centerke.hu oldalon ismertetett támogatásokkal segíti a szervezet a nélkülözőket. A Centerke nem csak oszt, szeretettel várja a támogató magánszemélyek, cégek felajánlásait, hogy közösen tehessük jobbá a világot.

A Centerke Adományozó Központban folyamatos az adományok leadása és kérése.

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Adományozó Központ
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek. Az alapítvány által működtetett Centerke Adományozó Központ, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
bohócdoktor vizit szja 1%