2024.06.18. - Arnold, Levente

Szeretetcsoki adományt kapott többszáz család

Szeretetcsoki adományt kapott többszáz család
Szeretetcsoki adományt kapott többszáz családÉvente tizenötezernél több adomány csomaggal segítjük a legszegényebb kisgyermekes családokat, időseket, bajban lévőket. Most a jótékonysági adományosztó programban kaptak a bohócdoktor önkéntesektől tartós élelmiszer csomagokat, fertőtlenítőszereket, és a pillanatokat megédesítő szeretetcsokikat a nélkülözők. Segítsünk közösen, várjuk együttműködő partnerek jelentkezésé, hiszen közösen még nagyobb csodát tudunk tenni.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Időseket, egyedülállókat, bajban lévőket, nagycsaládosokat, kisgyermekes családokat támogat az alapítvány, illetve a gyógyító bohócdoktor önkéntes csapata. Évente 15000-nél több csomagot juttatunk el a nélkülöző embertársainkhoz ami összességében csepp csak a tengerben, de mégis olykor életmentő segítség.

Adományosztás a bohócdoktorokkal

Adomány csomagok, bohócdoktorok

Adományosztás, tartós élelem, tisztítószer szeretetcsomag

Adományt kérők

Alapítványi adomány, adomány osztás családtámogatás

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%