2023.10.03. - Helga

Gyermekek szemétszedéssel segítettek a nyári táborban

Gyermekek szemétszedéssel segítettek a nyári táborban
Gyermekek szemétszedéssel segítettek a nyári táborbanSzünidejüket töltő gyerekek szedték a Tisza árterében a partra sodródott szemetet a Szegedi Partfürdő vonalában. A Mátrix Közhasznú Alapítvány által szervezett kalandtábor , és fotóstábor 6-12 év közötti résztvevői maguk kérték, hogy had tisztíthassák meg a játék közben látott partszakaszt.
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

szemétszedés, környezetvédelem, környezettudatosság - már gyermekkorban

Rácz Anett alapítványi elnök ismertette, hogy a tábor tematikája elsősorban a játék, a kikapcsolódás, a fürdés, illetve a frissítő - finom falatok vonalán futott, de engedtek a gyerekek kérésének, és a környezetünk megóvása érdekében a szemétszedés is az egyik napi program eleme lett. A helyes hulladékkezelés egyébként is égető feladata az emberi civilizációnak, a táborozó gyerekek okosan viselkedtek a hulladékfolyam láttán, így egy időre a labda, az úszógumi helyett szemétszedés, zsákolás, és a közbeni kézfertőtlenítés volt főszerepben, amolyan környezetvédelmi tapasztalatszerzésként.

Gyermekek, szemétszedés a nyári táborban

A Mátrix Közhasznú Alapítvány saját gyermektáborai mellett más egyesületek, alapítványok, intézmények nyári táborait is segíti, többek között élelemmel, finom falatokkal, gyümölcsökkel, a gyermekek fejlődését segítő érzékenyítő programokkal, tárgyi eszközökkel, a cél, hogy jobb legyen a világ.

a nyári táborban a gyerekek örömmel tisztították meg hulladéktól a természetet

gyerekek, környezetvédelem, szemétszedés a nyári táborban

Hogyan segíthetsz?

A legapróbb hozzájárulás, a legkisebb támogatás is életmentő, hiszen sok kicsi sokra megy! Így is segíthetsz:

1. Adománnyal: az alapítvány 11735005-20510350 -es hivatalos számlaszámára átutalt összeg 100%-ban a  jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

2. PayPal támogatás révén: az info@matrixalapitvany.hu paypal címre átutalt összeg 100%-ban a jótékonysági programok finanszírozására kerül felhasználásra.

3. Adományvonallal: a Mátrix Közhasznú Alapítvány ADHAT Segélyvonalán hívással és SMS-el is segíthet! Hívd a 13600 -as telefonszámot (mindenféle előhívó nélkül), majd az automata bejelentkezése után add meg az alapítvány kódját, a 22 -est! Ha könnyebb az SMS, akkor a 13600 -as számra küldjed a 22 -est. Egy hívás vagy egy üzenet 500 Ft. Ennyit kapunk, és ennyit is számláznak az adott telefonszámlára!

Adó 1 százalék felajánlással: éves szinten tízezernél több segítségnyújtást támogathatsz adó 1 százalék felajánlásod révén. Adóbevalláskor a Mátrix Közhasznú Alapítvány 18472273-1-06 adószámát add meg, vagy május 20-ig rendelkezz az eSzja adóbevallásban.

Tárgyi adományok
Hogyan juttathatod el adományodat a gyűjtőpontba? Személyesen, futárral, postai csomagban!

Gyűjtő központ:
Centerke Közösségi Tér
6720 Szeged, Tisza Lajos Krt. 12.
Forródrót (időpont egyeztetés): +36302802222

Együtt CSODÁKRA vagyunk képesek, hálásan köszönjük!

Kik is vagyunk? 2003 óta sikeresen működik a Mátrix Közhasznú Alapítvány. Évente tízezernél több alkalommal segít a szervezet nagycsaládosoknak, nélkülözőknek, időseknek.  Az alapítvány által működtetett Centerke Közösségi Tér, a Zenedoktor, a Mesedoktor, a Bohócdoktor Csapat segítő tevékenysége, a sok - sok program, közhasznú tevékenység nem lehetne ilyen sikeres, ha a támogató magánszemélyek, cégek, a személyi jövedelemadó 1% felajánlók nem lennének. Hálásan köszönjük! Tegyük közösen jobbá a bajban lévők helyzetét. Klikk ide: Mátrix Közhasznú Alapítvány. Ismerd meg a jótékonysági programokat.
  
bohócdoktor vizit szja 1%