2021.07.27. - Olga, Lilána

Robika elment...

Robika elment...
Robika elment...Az alapítványunk által is támogatott kisember, Beri Róbert 10 éves korában tovább már nem bírt küzdeni az Őt megtámadó súlyos betegséggel, elhunyt. Az élettel összeegyeztethetetlen daganat a kisfiú hasüregében helyezkedett el, a műtétet nem vállalták az orvosok. A nevelőszülői gondoskodásban élő pici fiúcska hosszan tartó kemoterápiás kezeléseket kapott, ami legalább annyi kínnal és fájdalommal járt, mint maga a betegség. Az állapotokba a családja is nagy terhet viselt... a kínok most elcsitultak... Nyugodj Békében Robika!
bohócdoktor szja 1% felajánlás

Adó 1% felajánlással a Bohócdoktorokért!

Adóbevalláskor 1%-hoz az adószám: 18472273-1-06

Korábban írtuk:

Robika a daganatos, 9 éves fiúcska nevelőszülői gondoskodásban, Dombrád településen él. A gyermeket a Debreceni Klinikán kezelik, többször részesült kemoterápiás kezelésben, de mivel eddig minden próbálkozás sikertelen volt, további súlyos kezelések várnak a pici fiúra. Az élettel összeegyeztethetetlen daganat a kisfiú hasüregében helyezkedik el, a műtétet nem vállalják. A gyengécske fiúnak kínszenvedések közepette szinte állandó kórházi kezelésre van szüksége. A nevelőszülő önzetlenül, kitartóan és erőn felül küzd a betegséggel, a gyermek gyógyulásának reményében.

A támogatás módja a hivatalos számlaszámra való átutalás. MÁTRIX Közhasznú Alapítvány - Számlaszám (OTP): 11735005-20510350, a közleménybe kérjük írja be, hogy "Robika", így a befizetések 100%-a kisfiú gyógyítására és a családja megsegítésére fordítódik. A gyermekmentő munka az adó 1% felajánlás révén is támogatható. Adószám: 18472273-1-06, az adó egy százalék felajánlással életet menthet!

Sajnos az állandó készenlét és ápolás pszichésen és anyagilag is megterheli a nevelőszülőt, már az egészségi állapota is romlófélben van. A beteg gyermek testvére is a nevelőcsaládban nevelkedik, Ő Kata, 12 éves és rá is óriási lelki teher nehezedik. A MÁTRIX Közhasznú Alapítvány a nevelőszülők, Robika, Kata támogatásához kéri a segíteni szándékozók támogatását.

Együtt Csodákra Vagyunk Képesek! Bármilyen segítséget örömmel fogadunk! Amire legfőképpen szüksége lenne most a családnak: anyagi támogatás, lelki segítségnyújtás, a gyermek ápolásába való besegítés, a nevelőszülő rekreációja érdekében. Bízunk abban, hogy Robika élete és a nevelő család élete megszépül és rendeződik.


bohócdoktor vizit szja 1%