2021.01.27. - Angelika
bohócdoktor vizit szja 1%

Tolókocsival betegen utcára kerülünk !

0 Ft

Csak regisztrált felhasználóknak!

+36304227039

Rátkai Attila vagyok Tatabányáról.Számunkra komoly problémával kapcsolatban szeretnénk a segítségüket kérni.61 éves házaspár vagyunk,feleségem Marika kerekesszékes mozgássérült és súlyos cukorbeteg,24 órás felügyeletet igényel,én ápolom éjjel-nappal.Ő rokkantsági járadékot kap,emiatt elég szerényen élünk egy 17 nm-es önkormányzati kis bérlakásban.Az évek során 300 ezer forint hátralékunk gyűlt össze,amit nem tudunk törleszteni,emiatt ha 3 nap alatt nem fizetjük ki,8 nap múlva kilakoltatnak minket.Ez év január 10 óta nincs villanyunk.Szeretnénk az emberek segítségét kérni hogy ne kerüljünk utcára.Hálásan köszönjük a segítséget ,bármennyit is tudnak adni ! Elérhetőségeink : 2800 Tatabánya Ótelep utca 4.A.lph. Fszt.8. Telefon : 06-30-422-7039 Email : oplogo86@gmail.com
bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!