bohócdoktor vizit szja 1%
  • Kérlek segítsetek! Új hirdetés feladása <<<

Kérlek segítsetek!

Helló! Nagyon nagy segítségre lenne szükségem. Megbüntettek a buszon menetjegy hiánya miatt régebben, de nem volt pénzem befizetni az összeget, ami ebből kifolyólag 97.500 Ft-ra nőtt. Kértem részletfizetést, így 10 havi részletben van, havonta 9750 Ft, és június 21 volt a fizetési határideje az első részletnek. Szegény családom van, és maximum 25 ezer forintra lenne szükségem, hogy a késés miatt az első két részletet be tudjam fizetni, és esetleg némi élelmiszert tudjak venni a családomnak Nagyon nehéz most nekünk, és gondoltam itt kérhetnék segítséget. Magyarországon élek a családommal, Budapesten. Itt lakunk majdnem 4 éve, és nagyon szegény körülmények között élünk. A COVID-19 miatt nem tudtam dolgozni én sem és az anyám sem, így nincs pénzünk semmire. Nem szeretek kérni mástól, mert mindenki keményen megdolgozik a pénzért, de már csak ez a lehetőségem maradt. Itt tudsz segíteni ha gondolod: Bank: OTP Bankszámla szám: 11773188-00356318 Előre is köszönöm annak aki segít!

bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!