2020.11.30. - András, Andor

Kérem,ha megteheti Segítsen

1 Ft

Csak regisztrált felhasználóknak!

Bratengeier Zsuzsanna 1979 születtem ,1 éve laphámsejtes carcinomára műtöttek Budapesten.két gyermeket nevelünk ,párom 45 éves ,33 évesen 12 éve egy baleset miatt 82%-os rokkant - mozgáskorlátozott lett állandó ágyhoz kötött. Sajnos nagyon kevés a jövedelmünk igen kevés, ennek nagy része elmegy a tűzrevalóra -villany számlára stb, kevés pénzünk marad megélni . Főleg a téli hónapok nehezek ,kérem önöket ha tudnak és lehetőségük van rá segítsenek. Nem pénzbeli segítséget kérek hanem élelmiszer csomag, és tűzifa , lakásfelszerelés ,szekrény ,ágy ,asztal, mosógép ,centrifuga ,edények ,gáztűzhely , Televízió - Régebbi amit nem használnak már de még működő számítógép . De ha más nem lehetséges leginkább élelmiszerre lenne szükségünk , a A közelgő téli időszak nagyon nehéz lesz,plusz kiadásaival. A házunkban fürdőszoba még nincs kialakítva. segítséget nem kapunk , ha valamiben de mint írtam legfőképp élelmiszerben tudnának segíteni ,hálásak lennénk érte és megköszönnék. Természetesen tudom igazolni a leírtakat.
bohócdoktor adó egy százalék, gyermekmentés, családtámogatáscsaládtámogatás, adományosztás, gyógyítás, gyermekek, kórházKérjük Támogassa a Gyermekek megmentését!