• Lakásfelújitás Új hirdetés feladása <<<

• Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió

Lakásfelújitás

Segitséget szeretnék! A történetem elég hosszú lenne leirni ezért probálom röviden a lényeget. A szüleim alkoholisták voltak, ezért intézetben nevelkedtem. A kisfiam édesapja összeállt a sógornőmmel, igy 9 éves kora óta a gyereknek én vagyok az anyja és apja. Édesanyám hamar elhunyt, édesapám 2013.12.31.-én. Semmi más nem maradt nekem mint adósság és egy jelzàloggal terhelt teljes romokban lévő lakhatatlan lakás. Leirni nehéz lenne az állapotát, egyszerűen iszonyat. Viszont hálás vagyok azért, hogy van fedél a fejünk felett(még), és tudom vannak nehezebb helyzetben lévő emberek. Sajnos semmi reményt nem látok arra, hogy rendbe tudjam hozni. Van alattam egy pince ahova lemenni is képtelenség.Autoimmun betegségem van, aminek nem túl jó ez a borzalmas állapot. Én bizok abban, hogy van remény. Képet bármikor küldök és személyes találkozót is megbeszélhetünk. Köszönöm!

Share on Tumblr Nyomtatóbarát vagy PDF verzió